مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -اگر دنبال دسر خاص و خومشزه می گردید می توانید دسر ایبیزا را طبق آموش فیلم بالا تهیه کنید.
بیسکوئیت 400گرم
شیر 750گرم
شکر 160گرم
آرد 75گرم
پودر کاکائو 33گرم
شکلات بدون روغن 125گرم
پودر ژلاتین 20گرم
خامه فرم گرفته به میزان لازم
موز به میزان لازم
بیسکوئیت را آسیاب کرده کف ظرف ریخته و با دست پرس می کنیم و اجازه می دهیم ۲ساعت در فریزر بماند.
شیر را به همراه شکر روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید.
پودر کاکائو و آرد را به شیر اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه خوب هم میزنیم تا مایع غلیظی بدست آید.
بیشتر بخوانید: گاناش چیست + طرز تهیه گاناش شکلاتی و رنگی
مواد را از روی حرارت برداشته و شکلات را به آن اضافه می کنیم تا حل شود سپس پودر یا ورق ژلاتین بنماری شده را هم اضافه می کنیم.
مواد حاصله را درون مخلوط کن یا با با بلدر خوب هم می زنیم و روی بیسکوئیت ها می ریزیم و اجازه می دهیم دو ساعت در فریزر بماند.
خامه فرم گرفته را روی مواد ریخته و درون آن موز قرار می دهیم و رول می کنیم.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.