ترشی انار و لبو ؛ طرز تهیه و نکات ریزی که باید بدانید
اگر می خواهید ترشی انار و لبوی شما خوشمزه و خوش رنگ تر از همیشه باشد حتما نکاتی را که در این مطلب آمده است رعایت کنید.
دوات آنلاین -ترشی انار و لبو از آن چاشنی های پرطرفدار است که اگر در خانه درستش کنید خیلی خوشمزه تر و بهتر هم می شود. طرز تهیه آن را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید:
مواد لازم برای ترشی انار و لبو
لبوی درشت - ۴ عدد
انار متوسط- ۲ عدد
سیب متوسط - ۲ عدد
شکر - یک قاشق چایخوری
نمک - یک قاشق چای خوری
گل پر - یک قاشق چای خوری
سیاه دانه - یک قاشق چای خوری
سرکه - به میزان لازم
آب لبو - به میزان لازم
طرز تهیه ترشی انار و لبو
1-لبوها را تمیز بشویید. داخل قابلمه بریزید و آب به آن اضافه کنید.
2-سپس روی حرارت قرار بدهید تا بپزد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی چرخ شده و نحوه سرو آن
3- لبو رنگ خود را به آب پس میدهد بنابراین بعد از پخت که شعله اجاق را خاموش کردید، در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید لبوها داخل ظرف بمانند تا دوباره رنگ آن جذب شود.
4- لبوها را در اندازه دلخواه خرد کنید. اگر خواستید، میتوانید آن ها را با قالب شیرینی شکل بدهید.
5- سیبها را هم خرد کنید یا با قالب شیرینی شکل بدهید.
6- در مرحله بعد انارها را دانه و به سیب و لبوی خرد شده اضافه کنید. همچنین میتوانید سیب و لبو را رنده کنید.
7- شکر ، نمک، گلپر و سیاهدانه را به مواد اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: ترشی بادمجان شکم پر را چه طور درست کنیم
8- سپس همه مواد را در ظرف شیشهای بریزید. نصف شیشه را با سرکه سفید پر کنید و بقیه را آب لبو بریزید. این ترشی معمولاً بعد از یک هفته آماده مصرف است.
نکات ریز
1- ترشی را در ظرف شیشهای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفتهاید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک میزند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب میشود.
2- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در یخچال نگهداری کنید.
3- در ریختن ادویه ترشی و نمک زیادهروی نکنید. بعضیها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد میریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست میدهند.
12jav.net