2021/05/06
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۶ ارديبهشت
ترشی انار و لبو ؛ طرز تهیه و نکات ریزی که باید بدانید

ترشی انار و لبو ؛ طرز تهیه و نکات ریزی که باید بدانید

اگر می خواهید ترشی انار و لبوی شما خوشمزه و خوش رنگ تر از همیشه باشد حتما نکاتی را که در این مطلب آمده است رعایت کنید.

دوات آنلاین -ترشی انار و لبو از آن چاشنی های پرطرفدار است که اگر در خانه درستش کنید خیلی خوشمزه تر و بهتر هم می شود. طرز تهیه آن را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید:

 

مواد لازم برای ترشی انار و لبو

لبوی درشت - ۴ عدد

انار  متوسط- ۲ عدد

سیب متوسط - ۲ عدد

شکر - یک قاشق چای‌خوری

نمک - یک قاشق چای خوری

گل ‌پر - یک قاشق چای خوری

سیاه‌ دانه - یک قاشق چای خوری

سرکه - به میزان لازم

آب لبو - به میزان لازم

ترشی انار و لبو را چه طور درست کنیم

طرز تهیه ترشی انار و لبو

1-لبو‌ها را تمیز بشویید. داخل قابلمه بریزید و آب به آن اضافه کنید.

 

2-سپس روی حرارت قرار بدهید تا بپزد.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی چرخ شده و نحوه سرو آن

 

3- لبو رنگ خود را به آب پس می‌دهد بنابراین بعد از پخت که شعله اجاق را خاموش کردید، در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید لبو‌ها داخل ظرف بمانند تا دوباره رنگ آن جذب شود.

 

4- لبو‌ها را در اندازه دلخواه خرد کنید. اگر خواستید، می‌توانید آن ‌ها را با قالب شیرینی شکل بدهید.

 

5-  سیب‌ها را هم خرد کنید یا با قالب شیرینی شکل بدهید.

 

6- در مرحله بعد انار‌ها را دانه و به سیب و لبوی خرد شده اضافه کنید. همچنین می‌توانید سیب و لبو را رنده کنید.

 

7- شکر ، نمک، گل‌پر  و سیاه‌دانه را به مواد اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: ترشی بادمجان شکم‌ پر را چه طور درست کنیم

 

8- سپس همه مواد را در ظرف شیشه‌ای بریزید. نصف شیشه را با سرکه سفید پر کنید و بقیه را آب لبو بریزید. این ترشی معمولاً بعد از یک هفته آماده مصرف است.

 

نکات ریز

1- ترشی را در ظرف شیشه‌ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته‌اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می‌زند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می‌شود.

 

2- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در یخچال نگهداری کنید.

 

3- در ریختن ادویه ترشی و نمک زیاده‌روی نکنید. بعضی‌ها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد می‌ریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست می‌دهند.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.