مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -چیز کیک کلاسیک یا تنوری یکی از خوشمزه ترین دسرها است که به عنوان یک خوراکی بین المللی شناخته می شود و در همه کشورها طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه آن را می توانید در فیلم بالا تماشا و اگر نکته ای را فراموش کردید در مطلب زیر یادآوری کنید.
بیسکویت ۲۵۰ گرم
کره ۱۰۰گرم
پنیر خامه ای ۳۰۰گرم
خامه صبحانه ۲۰۰گرم
شکر ۲۰۰گرم
آرد ۲ق س
تخم مرغ ۴عدد
وانیل ۱ق چ
آبلیمو تازه ۱ق س
بیسکویت و کره را داخل غذاساز ریخته به حالت خمیری درآمد کف قالب پرس کرده به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر ۱۸۰ قرار دهید.
پنیر خامه ای و خامه را با همزن برقی با سرعت متوسط زده تا یکدست شود.
بیشتر بخوانید: گاناش چیست + طرز تهیه گاناش شکلاتی و رنگی
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده با سرعت کم بزنید. بعد آرد و آبلیمو را اضافه کنید.
مواد را روی بیس ریخته به مدت ۶۰ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه بصورت بن ماری میپزیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل پاناکوتا؛ دسر ایتالیایی
نکته: یک ساعت بعد از پخت درب فر باز نشود. بعد ۸ ساعت داخل یخچال باشد تا خنک شود.
نکته: کف قالب حتما فویل کشیده شود.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.