آموزش تهیه ساندویچ میت بال خانگی
ساندویچ میت بال از جمله فست فودهای بسیار پرطرفدار است که روش تهیه آن در این مطلب به طور کامل آموزش داده شده است.
دوات آنلاین -اگر قصد دارید فست فود خانگی درست کنید بد نیست سراغ ساندویچ میت بال بروید که بسیار خوشمزه است و تقریبا همه آن را می پسندند.
مواد لازم برای ساندویچ میت بال
این مواد برای 4 نفر کافی است
گوشت چرخ کرده - 400 گرم
تخم مرغ - یک عدد
سیر - 2 حبه
جعفری خرد شده - یک قاشق غذاخوری
آرد سوخاری - یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به مقدار کافی
روغن مایع – به مقدار کافی
گوجه فرنگی - 300 گرم
ریحان خرد شده - یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی - یک قاشق غذاخوری
پودر سیر - یک قاشق غذاخوری
هویج - 2 عدد
پیاز - 2 عدد
طرز تهیه ساندویچ میت بال
۱- ابتدا یک عدد پیاز را به صورت ریز رنده می کنیم و پیاز رنده شده را پس از گرفتن کامل آب آن داخل ظرف می ریزیم.
۲- 400 گرم گوشت چرخ کرده را به پیاز رنده شده اضافه و با آن مخلوط می کنیم .
۳- نمک و فلفل ، یک قاشق غذاخوری پودر سیر ، یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری را به مواد برای مزه دار شدن اضافه می کنیم و ورز می دهیم.
بیشتر بخوانید: لازانیای خوشمزه با مرغ و خامه؛ طرز تهیه گام به گام
۴- سپس به آن یک عدد تخم مرغ اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا با گوشت قاطی شود.
۵- مایه میت بال آماده است ، فقط روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
۶- بعد از استراحت گوشت را از یخچال بیرون می آوریم و به 10 قسمت تقسیم می کنیم و سپس به شکل گرد و توپی در میآوریم.
۷- برای تهیه سس غذا 300 گرم گوجه فرنگی را می شوییم و با چاقو پوست آن ها را جدا و رنده می کنیم و داخل یک ظرف می ریزیم.
۸- نصف پیاز را ریز خرد می کنیم .
۹- داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و روی گاز می گذاریم ، وقتی روغن داغ شد پیازها را همراه با دو حبه سیر خرد شده در روغن تا حد سبک شدن ، تفت می دهیم.
ببینید: فیلم آموزش مرحله به مرحله درست کردن همبرگر در خانه
۱۰-گوجه فرنگی رنده شده را همراه با نمک و فلفل و ریحان خرد شده و رب گوجه فرنگی به پیاز و سیر اضافه می کنیم و در تابه را می بندیم و 10 دقیقه منتظر می شویم تا مواد سس بجوشد و غلیظ شود.
11-سپس در یک تابه دیگر روغن مایع می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن ، میت بالها را در روغن سرخ می کنیم تا بپزد و آماده شود.
۱۲-سس تهیه شده را روی میت بالها و داخل تابه می ریزیم و در تابه را می بندیم تا سس مخصوص به خورد گوشت برود و آن را خوشمزه کند.
۱۳-کمی از میت بالها را درون نان باگت می چینیم و برای خوشمزه تر شدن از هویج خلالی پخته و پیاز خلالی برش خورده و جعفری خرد شده استفاده می کنیم .
منبع: روزنامه خراسان
12jav.net