2020/10/31
۱۳۹۹ شنبه ۱۰ آبان
لازانیای خوشمزه با مرغ و خامه؛ طرز تهیه گام به گام

لازانیای خوشمزه با مرغ و خامه؛ طرز تهیه گام به گام

با دستور پختی که در این مطلب می‌خوانید اطمینان داشته باشید لازانیای شما خوشمزه تر از همیشه خواهد شد.

دوات آنلاین -بد نیست هر از گاهی رژیم را کنار بگذاریم و سراغ غذاهای خوشمزه‌ای برویم که در حالت عادی برایمان خوب نیست و ممکن است باعث چاقی و ... شود. اگر هوس کردید این کار را انجام بدهید لازانیا را هرگز فراموش نکنید مخصوصا لازانیا با مرغ و خامه که مزه‌ای بی‌نظیر دارد. طرز تهیه آن را در ادامه بخوانید.

برای لازانیا با مرغ به چه موادی نیاز داریم

مواد لازم برای لازانیا با مرغ و خامه

۴ تا ۶ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان

۴ تا ۶ قاشق چایخوری نمک

۴ تا ۶ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۴ تا ۶ قاشق چایخوری پودر سیر

۴ قاشق غذاخوری روغن کانولا

۳ حبه سیر رنده شده

نصف یک عدد پیاز سفید خرد شده

۲ پیمانه خامه پرچرب

نصف پیمانه پنیر پارمسان

۱ پیمانه جعفری خرد شده

۱۰ تا ۱۲ عدد نودل لازانیا

۲ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

۶ ورقه بیکن پخته و خرد شده

لازانیا با مرغ را چه طور بپزیم

دستور پخت لازانیا در فر

1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

 

2- سینه های مرغ را از عرض دو نیم کنید تا نازک شوند. روی هر دو طرف هر کدام از نیمه ها یک قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر بریزید.

 

3- روغن را در یک تابه بزرگ داغ کنید. مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا هر دو طرف همه تکه ها کاملا طلایی شود. بقیه مراحل پخت در فر انجام خواهد گرفت.

 

4-مرغ ها را کنار بگذارید، سیر و پیاز را درون روغن ریخته و تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.

 

ببینید: فیلم آموزش پخت پیتزای خانگی بدون فر

 

5- خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا بجوشد. سپس پارمسان و جعفری را اضافه کنید.

 

6- آن ها را به مدت ۱ دقیقه بپزید. سپس از روی حرارت بردارید.

 

7- یک چهارم از مخلوط خامه ای را کف ظرف پیرکس بریزید.

 

8- نودل های لازانیا را کف آن بچینید تا همه سطح را پوشش دهند. نیمی از سس خامه را روی آن ها بریزید.

 

ببینید: فیلم آموزش درست کردن همبرگر در خانه

 

9- مرغ ها را روی سس چیده و نیمی از پنیر موزارلا، بیکن سرخ شده و جعفری خرد شده را روی آن ها بریزید.

 

10-مراحل ذکر شده را دوباره تکرار کنید.

 

11- سپس لازانیا را به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیرها آب شده و سطح آن ها طلایی شود.

 

12- به مدت ۱۵ دقیقه آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس برش داده و سرو کنید.

 

منبع: تالاب

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.