پاستای ریحان را چه طور درست کنیم؛ دستور پخت خوشمزه
اگر هوس پاستای ریحان کرده اید این غذا را با دستور پختی که در این مطلب آمده است درست کنید. مطمئن باشید خوشمزه تر از همیشه می شود.
دوات آنلاین -پاستای ریحان نوعی از پاستا است که بسیار طرفدار دارد و البته بعضی ها هم گوجه فرنگی به آن اضافه می کنند. اگر می خواهید آن را امتحان کنید طرز تهیه اش را به نقل از ایرنا زندگی در ادامه بخوانید:
برای پاستای ریحان چی لازم داریم
کره: یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط (خرد شده): یک عدد
سیر (رنده شده): دو تا سه حبه
ریحان تازه (خرد شده): یک فنجان
سبزیجات خشک به انتخاب خودتان (ریحان، رزماری، آویشن، مریمگلی): یک قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: یک فنجان
آبلیمو: یک یا دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پاستا (پختهشده): ۵۰۰ گرم
طرز تهیه پاستای ریحان چگونه است
۱. کره را در ماهیتابهای بیندازید تا آب شود، سپس پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
۲. سیر رندهشده، ریحان و سبزیجات خشک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ۳۰ ثانیه دیگر صبر کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستای گوجه فرنگی
۳. خامه صبحانه را اضافه کنید و بگذارید ۶ تا ۷ دقیقه بجوشد تا خوب نرم شود.
۴. ترکیبات سس پاستا را درون مخلوطکن بریزید تا خوب هم بخورد.
فیلم آشپزی: طرز تهیه پاستا کن فتا را ببینید
۵. سس را درون ماهیتابه برگردانید و به آن آبلیمو و نمک و فلفل سیاه بیفزایید و بگذارید کمی دیگر بجوشد. اکنون سس پاستا آماده است.
۶. در یک قابلمه بزرگ، مقداری آب بریزید. وقتی جوش آمد پاستا را به آن بیفزایید؛ وقتی پاستایتان نرم شد، محتویات قابلمه را درون آبکش بریزید.
۷. پاستا را دم نکنید، بلکه آن را با سس مخلوط کنید. حالا میتوانید آن را میل کنید.
12jav.net