ماهی شکم پر در فر با رب انار؛ طرز تهیه کامل
تمام فوت و فون های پخت ماهی شکم پر به روش شمالی ها را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -ماهی شکم پر از جمله غذاهای بسیار پرطرفدار است که البته تهیه آن کمی زمانبر است. هم جنوبی ها و هم شکالی ها این نوع غذا را دارند. آنچه در ادامه به نقل از ایرنا زندگی می آید طرز تهیه و دستور پخت ماهی شکم پر به سبک شمالی ها و با رب انار است البته برای این کار باید فر داشته باشید.
برای ماهی شکم پر چه موادی لازم داریم
ماهی سفید یا هر ماهی دلخواه: ۱ عدد
پیاز خرد شده: ۱ لیوان
گشنیز خرد شده: ۱ لیوان
سیر تازه خرد شده: نصف لیوان
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
گردو: ۱۰ عدد
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران: به میزان دلخواه
ماهی شکم پر را چه طور درست کنیم
۱. بیرون و داخل ماهی را با آب لیموی تازه، فلفل، نمک، روغن، زردچوبه و زعفران آغشته کنید و در یحچال بگذارید تا طعمدار شود.
۲. پیازداغ درست کنید و در حین سرخ شدن سیر و گردو و رب انار را به آن اضافه کنید.
۳. سپس سبزی را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
۴. تمام این مواد را داخل شکم ماهی کرده و پر کنید.
فیلم آشپزی: آموزش پخت مرغ شکم پر بدون نیاز به فر
۵. برای جلوگیری از بیرون ریختن مواد از شکم ماهی میتوانید ماهی را با نخ بخیه کنید.
۶. روی ماهی را هم به صورت اریب چند برش سطحی بدهید تا کامل پخته شود.
بیشتر بخوانید: پیتزای خانگی چگونه خوشمزه تر می شود
۷. سپس ماهی را در یک ظرف که با روغن چرب شده بگذارید و با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر قرار دهید. روی ماهی را هم با کره بپوشانید.
۸. ۴۰ دقیقه زمان کافی است تا ماهی آماده شود.
۹. میتوانید اطراف ماهی سیبزمینی و هویج و کرفس هم بگذارید تا بوی ماهی به صورت کامل گرفته شود.
12jav.net