2024/11/21
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
پیشنهادات ما
پیتزای خانگی چگونه خوشمزه تر می شود

پیتزای خانگی چگونه خوشمزه تر می شود

7 فوت و فن برای پخت پیتزا در خانه در این مطلب آمده است که باعث می شود غذای شما خوشمزه تر از همیشه شود.

دوات آنلاین -خیلی ها عقیده دارند پیتزای خانگی به خوشمزگی پیتزاهای بیرون نمی شود در حالی که این نظر کاملا اشتباه است و شما با رعایت یکسری فوت و فن که در ادامه به نقل از ایرنا زندگی آمده است می توانید خوشمزه ترین پیتزاها را درست کنید.

 

نکاتی درباره خمیر پیتزا

۱. اولین و مهم‌ترین نکته در درست کردن پیتزا خمیر آن است؛ خمیرهای آماده معمولا خشک هستند و بافت نرمی ندارند. به همین دلیل بهتر است خودتان خمیر دلخواهتان را درست کنید.

 

۲. سس خمیر هم نکته دیگری است که اگر خودتان درست کنید قطعا پیتزای خوشمزه‌تری خواهید داشت. برای درست کردن سس خمیر می‌توانید از ترکیب گوجه پوره شده و فلفل و سیر و دیگر ادویه‌های دلخواهتان استفاده کنید و بعد ترکیبات را روی پیتزا بچینید.

پیتزای خانگی چه طور خوشمزه تر می شود

نکته ای درباره قارچ پیتزا

۳. اگر می‌خواهید قارچ یکی از ترکیبات پیتزایتان باشد، آن را خام روی خمیر نگذارید؛ چون در حال پخت آب می‌اندازد و پیتزای شما را بد طعم می‌کند. برای جلوگیری از این کار مقدار بسیار بسیار کمی از کره را کف تابه خود پخش کنید و وقتی داغ شد قارچ‌ها را با دمای بالا تفت دهید تا آب آن گرفته شود. پیش از انجام این کار وقتی قارچ‌ها را خرد کردید مقداری لیمو ترش به آن اضافه کنید تا قارچ‌ها سیاه نشوند.

 

بیشتر بخوانید: روش تهیه خمیر پیتزای ترد و پفکی در خانه

 

۴. از آویشن غافل نشوید؛ این ادویه جادوی پیتزای شماست و از هر ادویه دیگری بهتر می‌تواند به طعم لذیذ پیتزا کمک کند. در کنار آن از نمک و فلفل و ادویه پیتزا و .. هم مطابق سلیقه‌تان استفاده کنید.

 

ببینید: فیلم آموزش پخت پیتزای خانگی بدون فر

 

۵. ترجیحا اگر می‌خواهید از سوسیس و ژامبون استفاده کنید قبل از چیدن روی خمیر آن را در زمان کوتاهی تفت دهید.

 

پیتزای سبزیجات

۶. برای پیتزای سبزیجات هم، مخلفات خود را یا آب‌پز و طعم‌دار کنید یا کمی تفت دهید تا از حالت خامی بیرون بیاید.

 

۷. خمیر پیتزا هم که از مهم‌ترین‌هاست و نمی‌شود از آن غافل شد؛ اما دقت کنید که بهترین نوع پنیر را استفاده کنید زیرا خیلی از پنیرهای موجود در بازار دیر آب می‌شوند و لطافت و خوشمزگی پیتزا را از بین می‌برند. می‌توانید قبل از ریختن مواد پیتزا هم از پنیر گودا استفاده کنید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.