جغور بغور را چه طور درست کنیم
طرز تهیه کامل غذای خوشمزه جغور بغور را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین- جغور بغور از جمله غذاهای نانی است که طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه آن هم خیلی آسان است.
مواد لازم برای جغور بغور
جگر سیاه، جگر سفید، دل و قلوه گوسفندی ۱ دست
پیاز ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
روغن به میزان لازم
دستور پخت جغور بغور
ابتدا جگر سفید را با یک پیاز بپزید. باقی پیازها را خلالی کرده و تفت دهید و پس از سبک شدن پیازها زردچوبه بزنید تا پیاز داغ ها طلایی شوند.
جگر سیاه، دل و قلوه را به صورت مکعبی خرد کنید.
بیشتر بخوانید: کشک بادمجان مجلسی با این طرز تهیه خوشمزهتر میشود
سیب زمینی ها را هم پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید، بشویید آبکش کنید، خشک کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
پس از طلایی شدن پیازها رب گوجه فرنگی را افزوده و با پیازها تفت دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل شله بریان با زیره؛ غذای سنتی اصفهان
پس از پخت جگر سفید مقداری از آب آن را کناری گذاشته و جگر سفید را به صورت مکعبی خرد کنید و همراه با جگر سیاه، دل و قلوه خرد شده به مایه پیاز و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید.
چند قاشق از آب جگر سفید را به مواد اضافه کنید و به غذا ده تا پانزده دقیقه فرصت جا افتادن بدهید.
در آخر سیب زمینی ها را روی غذا ریخته و میل کنید.
12jav.net