کشک بادمجان مجلسی با این طرز تهیه خوشمزهتر میشود
اگر میخواهید کشک بادمجانی که میپزید خوشمزهتر از همیشه باشد دستور پخت این مطلب را دقیق رعایت کنید.
دوات آنلاین -کشک بادمجان از جمله غذاهایی است که جنبه مجلسی هم دارد و میتوانید آن را در کنار غذای اصلی سرو کنید. طرز تهیه آن نیز بسیار ساده است اما بعضی جزییات و فوت و فنها باعث میشود کشک بادمجان شما مجلسی و خوشمزه شود. این دستور پخت را به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:
مواد لازم برای کشک بادمجان
بادمجان: ۸ عدد
کشک: ۶ قاشق غذاخوری
مغز گردو خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۲ عدد
سیر: ۸ حبه
نعناع خشک: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
دستور پخت کشک بادمجان مجلسی
۱. بادمجانهای سرخشده را با گوشتکوب له کنید و با پیاز و سیر داغ همراه با ادویهها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
بیشتر بخوانید: دستور پخت آش ماست اردبیلی و نحوه سرو آن
۲. داخل یک ماهی تابه کوچک روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعنا خشک را داخل آن بریزید و ۲ دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید. سپس کشک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قنبرپلو غذای اصلی شیرازی
۳. برای تزیین کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوی خرد شده، سیر و پیاز داغ و کشک از هر کدام ۱ قاشق کنار بگذارید.
12jav.net