پاستای سبزیجات ؛خوشمزه ترین دستور پخت
پاستای سبزیجات را به روشی که در این مطلب آمده است تهیه کنید. اطمینان داشته باشید از نتیجه کار راضی خواهید بود.
دوات آنلاین -پاستا از جمله غذاهای پرطرفدار است که انواع مختلف دارد و به روشهای گوناگون میتوان آن را درست کرد اما طرز تهیهای که در این مطلب آمده است غذای شما را نسبت به قبل خوشمزه تر میکند.
برای پاستا سبزیجات چی لازم داریم
پاستای تورتلیونی : 450 گرم
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خردشده : نصف یک پیاز
سیر ریز خردشده : 3 حبه
گوجهفرنگی ساتوریشده :800 گرم
ریحان ساتوریشده : یک چهارم پیمانه
بادنجان خردشده : 3 عدد کوچک
روغن : برای سرخ کردن
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
فلفل قرمز : به میزان لازم
پنیر فیلا فیلای رندهشده : 60 گرم
ریحان تازه : برای تزئین
دستور پخت پاستای سبزیجات
در یک تابه مناسب، 3 قاشق غذاخوری روغن میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود.
سپس پیازها را داخل آن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند.
بیشتر بخوانید: پاستای پنه با سس آلفردو و مرغ؛ طرز تهیه و فوت و فنها
سپس سیر و فلفل قرمز را اضافه میکنیم و باز هم کمی تفت میدهیم.
سپس گوجهفرنگی خردشده، ریحان، نمک و فلفل را به سس اضافه میکنیم و 15 دقیقه سس را روی حرارت میگذاریم تا بپزد و جا بیفتد.
بیشتر بخوانید: فتوچینی را چطور بپزیم؟
پاستا را در آب در حال جوشیدن میریزیم و قدری نمک اضافه میکنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند.
در این حین، بادنجانهای خرد شده را داخل یک چهارم پیمانه روغن سرخ میکنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند.
پس از اینکه بادنجانها سرخ شدند، آنها را روی پارچه روغن گیر میگذاریم تا روغنهای اضافه آن گرفته شود. سپس بادنجانها را به سس اضافه میکنیم.
وقتی که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش میکنیم.
پاستا را در یک تابه میریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن میریزیم.
سپس آن را روی حرارت میگذاریم و آنها را کاملاً مخلوط میکنیم.
پس از اینکه مخلوط داغ شد، آن را در 4 بشقاب میکشیم و باقیمانده سس را روی آنها میریزیم.
کمی پنیر روی هر بشقاب رنده میکنیم و روی آنها را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو میکنیم.
منبع: سیمرغ
seemorgh.com
12jav.net