پاستای پنه با سس آلفردو و مرغ؛ طرز تهیه و همه فوت و فنها
اگر میخواهید خوشمزهترین پاستای پنه را با مرغ و سس آلفردو درست کنید دستورالعملی را که در این مطلب آمده است رعایت کنید.
دوات آنلاین-پاستا از جمله غذاهایی که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. در این میان پاستا پنه جایگاه ویژهای دارد مخصوصا وقتی با سس آلفردو سرو شود. طرز تهیه این پاستا را به نقل از سایت سیمرغ در زیر بخوانید:
مواد لازم برای پاستا آلفردو
پاستای پنه : یک بسته
روغن زیتون
سینه ی مرغ تکه تکه شده
نمک و فلفل و پودر سیر : به میزان دلخواه
کلم بروکلی تکه تکه شده
سس آلفردو
پنیر موتزارلا
طرز تهیه پاستا پنه با مرغ
ابتدا پاستا را درون قابلمه بزرگ که محتوی آب در جوش است بریزید و طبق دستور العمل روی بسته آن را در زمان تعیین شده آبکش نمایید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستا با سس آلفردو، سس پستو و سس بشامل
فر را روشن کرده و دمای آن را 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید. درون ماهی تابه مقداری روزغن زیتون بریزید و روی گاز قرار دهید. جوجه های تکه تکه شده را درون ماهی تابه ریخته و هم بزنید تا زمانی که داخل تکه های مرغ پخته و ظاهر آن ها طلایی شود. نمک و فلفل را به میزان دلخواه به مرغ اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت 2 نوع پیتزای قارچ و گوشت و پپرونی
پاستای آبکش شده را درون قابلمه ریخته و تکه های مرغ و کلم بروکلی را به آن اضافه کنید. سپس سس آلفرو را به مواد اضافه کرده و با هم خوب مخلوط کنید.
مواد ترکیب شده را درون ظرف مناسب فر بریزید و روی آن را به طور یکنواخت با پنیر پیتزا بپوشانید.
ظرف را درون فر قرار داهید تا پنیر آب ذوب شود. پس از 20 الی 30 دقیقه ظرف را از فر خارج کنید. پاستای شما آماده است. در پایان با توجه به ذائقه خود می توانید اندکی فلفل روی پاستا بریزید و میل کنید.
منبع: seemorgh.com
12jav.net