طرز تهیه آش زرشک چگونه است
اگر میخواهید آش زرشک درست کنید توضیحاتی را که در این مطلب آمده است مطالعه کنید.
دوات آنلاین -آش زرشک هم بسیار خوشمزه است و هم پاک کننه کبد محسوب میشود. طرز تهیه و دستور پخت این آش را در ادامه بخوانید:
مواد لازم برای آش زرشک
این مواد برای 4 نفر مناسب است.
برنج نیم کوب - نیم پیمانه
آب زرشک -6 قاشق غذاخوری
بلغور گندم - یک پیمانه
پیاز - یک عدد بزرگ
لوبیا سفید - یک پیمانه
سبزی آش خرد شده - 5پیمانه
آبغوره، روغن کنجد، نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل - به میزان لازم
دستور پخت آش زرشک
1- حبوبات را از قبل خیس می کنیم، لوبیا سفید را با آب و زردچوبه کاملا می پزیم.
بیشتر بخوانید: دستور پخت آش حبوبات
2- بلغور گندم، برنج و سبزی آش را به همراه کمی نمک، فلفل و زنجبیل، می پزیم و به لوبیا اضافه می کنیم.
بیشتر بخوانید: تمام فوت و فنهای جا افتادن آش رشته
3- پیاز را با کمی روغن کنجد، کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم و به آش می افزاییم .آب زرشک را کمی قبل از پخت کامل آش، به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم بپزد.
4- می توانیم موقع صرف غذا از آبغوره استفاده کنیم.
منبع: روزنامه خراسان
12jav.net