غذا برای مهمانی دوستانه چی درست کنیم؛ 3 پیشنهاد هیجان انگیز
سه غذایی که در این مطلب معرفی شدهاند برای مهمانیهای دوستانه بسیار مناسب هستند به ویژه آنکه همگی آنها تازگی دارند.
دوات آنلاین -یکی از مشکلات اصلی خیلی از ما در مهمانی های دوستانه این است که نمیدانیم غذا چی درست کنیم مخصوصا اینکه اکثر غذاها تکراری شده و دیگر جذابیت خودش را از دست داده است. اگر در چنین شرایطی گرفتار شدهاید پیشنهادها و دستور پختهای زیر به شما بسار کمک میکند.
رول سوخاری مرغ و ژامبون درست کنید
یکی از غذاهای مناسب برای مهمانی دوستانه رول سوخاری است که هم خیلی خوشمزه است و همه در هر سن و سالی آن را میپسندند هم اینکه زحمت درست کردنش زیاد نیست.
مواد لازم برای رول سوخاری مرغ و ژامبون
فیله مرغ 3 عدد
ژامبون 3 ورقه
پنیر چدار 3 ورقه
تخم مرغ (کمی زده شده) یک عدد
پودر سوخاری 2 پیمانه
روغن برای سرخ کردن
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
سیر (له شده) 2 حبه
پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون
گوشتکوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
بیشتر بخوانید: ترایفل چیست + طرز تهیه چند نوع ترایفل خوشمزه
روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
بیف استروگانف؛ غذایی فوق العاده برای مهمانی دوستانه
اگر حال و حوصله بیشتری دارید و میتوانید کمی بیشتر وقت بگذارید سراغ بیف استراگانف بروید.
برای بیف استروگانف به چه موادی نیاز داریم
450 گرم گوشت گوساله
یک قاشق سوپ خوری روغن مایع
یک عدد پیاز بزرگ
یک قاشق سوپ خوری آرد گندم
یک قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
500 گرم سیب زمینی
یک قاشق چای خوری سس خردل
یک قاشق چای خوری آب لیمو ترش
دوسوم پیمانه خامه
نمک و فلفل به میزان لازم
کمی برای تزئین: جعفری خردشده
دستور تهیه بیف استروگانف
طرز تهیه بیف استروگانف
تابه نچسبی را روی حرارت قرار دهید و روغن را به همراه نیمی از کره داخل تابه بریزید تا داغ شوند.
بعد تکه های گوشت را به روغن اضافه کنید و با حرارت بالا به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ژله تخم مرغی بهعنوان دسر لاکچری
بعد از تفت گوشت آن را با آب گوشتی که در ظرف باقی مانده به داخل ظرف دیگری بریزید.
پیاز را خرد کنید و به همراه نیم دیگر کره تفت دهید تا پیاز سرخ شود.
بعد رب گوجه فرنگی ، آرد گندم ، سس خردل ، خامه و آب لیمو ترش را به پیاز اضافه کنید و حرارت دهید.
بعد گوشت های تفت داده شده را بقیه مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که سس شروع به جوشیدن کند.بعد حرارت را کم کنید.
سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید و کمی نمک به آن بپاشید و سرخ کنید.
وقتی بیف استروگانف آماده شد آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سیب زمینی های سرخ شده و جعفری را روی آن بریزید.
رولت گوشت؛ پیشنهاد هیجان انگیز برای مهمانی دوستانه
یکی دیگر از غذاهایی که میتوانید در مهمانی دوستانه سرو کنید رولت گوشت است.
همان طور که می دانید رولت گوشت را به روش های متفاوت طبخ می دهند داخل رولت گوشت می توانید هر نوع سبزیجات یا موادی مانند هویج، تخم مرغ، پنیر و سبزیجاتی که دوست دارید قرار بدهید در این مطلب با دو روش آن آشنا شوید.
مواد لازم رولت گوشت
این مواد برای 5 نفر است.
گوشت چرخ کرده 350 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر نصف پیمانه
آرد نخودچی (نان خشک کوبیده) نصف پیمانه
پیاز رنده و نرم شده 2 قاشق غذاخوری
مواد وسط رولت گوشت
سبزیهای معطر ( جعفری- گشیز- سبیت - نعنا- مزره ) جمعا 100 گرم
هویج آب پز 2 عدد
مغز گردو خرد شده 3 قاشق غذاخوری
زرشک 2 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبهبه مقدار لازم
مواد لازم برای سس
پیاز 1 عدد
هویج 1 عدد
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
زعفران آبکرده به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روش تهیه رولت گوشت چرخ کرده
برای طرز تهیه گوشت چرخ کرده شکم پر، ابتدا شیر، تخم مرغ، پیاز رنده شده، آرد نان یا آردنخودچی و نمک و فلفل و ردچوبه را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه ی مواد یکدست شود.
سپس روی کاغذ روغنی یا سلفون را مقدار خیلی کم آرد بپاشید و گوشت آماده را روی آن ها پهن کنید.
ببینید: تزیین سالاد؛ تصاویری از بهترین و زیباترین ایدهها
سعی کنید قطر گوشت تان 1 سانت باشد، گوشت را به شکل مستطیل صاف کنید بعد سبزی های خرد شده را روی آن پهن کنید دقت کنید 1 سانت بعد از لبه ی کار سبزی پهن کنید.
(بجای سبزی از پوره سیب زمینی یا اسفناج و تخم مرغ آبپز به صورت درسته هم می شود استفاده کرد) سپس روی آن مغز گردوی خرد شده و زرشک را بپاشید و هویج را به صورت کامل روی آن قرار دهید و به آرامی از لبه شروع به رول کردن کنید.
در آخر سلفون یا کاغذ روغنی را به اطراف آن بپیچید و حدود 2 ساعت داخل یخچال قرار بدهید.
در این زمان پیاز نگینی را داخل کمی روغن تفت بدهید و سپس رب گوجه و هویج حلقه شده و نمک و فلفل و زعفران و 2 لیوان آب به آن اضافه کنید اجازه بدهید به جوش بیاید حدودا 2 لیوان سس لازم داریم. رولت گوشت را به آرامی از سلفون جدا کنید و داخل سس قرار بدهید. تا به کم کم بپزد بعد نیم ساعت رولت را به آرامی برگردانید تا همه ی اطراف آن به خوبی بپزد و آماده شود.
رولت را به آرامی در ظرف مورد نظرتان بکشید و از سس (می توانید فقط آب سس را بریزید) اطراف آن بریزید. برای زیباتر شدن رولت گوشت چند برش ابتدای آن بزنید. و با سبزیجات تزیین کنید.
منابع: مامان پز- نمناک- بیتوته
12jav.net