سوپ شلغم و قارچ، طرز تهیه کامل
سوپ شلغم و قارچ در فصل سرما یک پیش غذای فوق العاده است. دستور پخت آن را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -اگر به دنبال یک پیش غذای مقوی و خوشمزه میگردید بد نیست سراغ سوپ شلغم و قارچ بروید. دستور پخت این سوپ در ادامه آمده است.
مواد لازم برای سوپ شلغم و قارچ
این مواد برای 3 نفر مناسب است.
شلغم متوسط - ۲ عدد
سیب زمینی متوسط - ۲ عدد
هویج متوسط - ۲ عدد
قارچ - 5 عدد
پیاز متوسط - یک عدد
جو پرک - نصف فنجان
جعفری ساطوری خرد شده - 3 قاشق غذاخوری
آب مرغ - 2 لیوان
نمک و آبلیمو - به میزان لازم
دستور پخت سوپ شلغم و قارچ
۱- برای درست کردن سوپ شلغم و قارچ ابتدا پیاز را پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم.۲- سیب زمینی را هم به صورت مکعبی و شلغم و هویج را هم به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
بیشتر بخوانید: سوپ لبو و شلغم را چه طور بپزیم
۳- آب مرغ را در قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید. سپس جو پرک و سبزیجات خرد شده را اضافه می کنیم و در قابلمه را به صورت نیمه باز می گذاریم و حرارت را کم می کنیم تا سبزیجات و جو پرک بپزند و نرم شوند.
ببینید: دستور پخت سوپ ذرت
۴- نمک، فلفل، قارچ و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و به مدت 30 دقیقه صبر می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و کاملا جا بیفتد و غلیظ شود.
۵- در صورت تمایل یکی دو قاشق آبلیمو اضافه و سرو می کنیم.
منبع: روزنامه خراسان
12jav.net