2020/10/27
۱۳۹۹ سه شنبه ۶ آبان
سوپ لبو و شلغم را چه طور بپزیم

سوپ لبو و شلغم را چه طور بپزیم

دستور پخت کامل دو نوع سوپ را که برای فصل سرد سال بسیار مناسب و مقوی است در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -با سردشدن هوا، بازار سوپ و آش گرم شده و تمایل به خوردن این نوع غذاها بیشتر می‌شود. یکی از این سوپ‌های دلچسب پاییزی که در عین ارزانی و زمان پخت کم بسیار پرخاصیت بوده، سوپ لبو و دیگری سوپ شلغم است که را به‌شدت تقویت می‌کند.

سوپ لبو را چه طور درست کنیم

دستور پخت سوپ لبو

مواد اولیه برای 4 نفر

لبوی متوسط: 5 عدد(1000 تومان)

برگ بو: یک عدد ( 500 تومان)

سیب‌زمینی متوسط: یک عدد (300 تومان)

آب مرغ: 2 لیوان

هویج‌ متوسط: یک عدد

پیاز متوسط: یک عدد

ساقه کرفس: یک عدد

آب لیموترش تازه: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

خامه برای تزئین: به میزان لازم

 

طرز تهیه

لبو، سیب‌زمینی، پیاز، هویج و ساقه کرفس را شسته، پوست‌کنده و خردکرده و همراه برگ‌بو، فلفل و نمک در قابلمه مناسبی ریخته و آب‌مرغ را به آنها اضافه کرده و روی حرارت زیاد می‌گذاریم و وقتی جوش آمد در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می‌کنیم تا مواد خوب بپزد.‌

 

بیشتر بخوانید: سوپ مرغ و سبزیجات را با این دستور پخت خوشمزه‌تر از همیشه درست کنید

 

وقتی از پخت کامل مواد مطمئن شدیم قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم تا کمی خنک شود سپس برگ‌بو را درآورده و سوپ را با گوشتکوب برقی می‌زنیم تا یکدست شود.

 

در نهایت این سوپ خوشرنگ و خوش‌طعم را در ظرف مناسبی ریخته، با کمی خامه تزئین کرده و با آبلیموی تازه سرو می‌کنیم.

 

نکات آشپزی

این سوپ را می‌توانید سرد یا گرم سرو کنید و بنا به ذائقه‌تان مواد اولیه آن را کمی تغییر دهید. ​​​​​​​

سوپ شلغم برای پاییز بسیار مناسب است

طرز تهیه سوپ شلغم

شلغم یکی از سبزیجات پاییزی بسیار مفید برای بدن بوده که از سرماخوردگی جلوگیری کرده و در صورت ابتلا به ان، در بهبود زودتر کمک شایانی می‌کند. با خوردن سوپ شلغم می‌توانید خود را از شر بیماری‌های فصلی نجات دهید.

 

چی لازم داریم

شلغم متوسط: 5 عدد

عدس: یک پیمانه

پیاز بزرگ: یک عدد

جعفری خردشده: 2قاشق غذاخوری

آب مرغ: 2 لیوان

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

دستور پخت

عدس را قبل از پختن می‌شوییم و با کمی آب ولرم خیس می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. پیاز را پوست‌کنده، خرد کرده و در قابلمه مناسبی ریخته و با کمی روغن سرخ می‌کنیم.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت سوپ اسفناج

 

سپس به آن زردچوبه زده و نصف آن را برای تزئین روی سوپ برمی‌داریم. آب عدس را خالی کرده و همراه شلغم پوست‌کنده و خردشده و آب مرغ به پیازداغ اضافه کرده و روی حرارت زیاد می‌گذاریم و وقتی به‌جوش آمد در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می‌کنیم.

 

در این فاصله جعفری را پاک‌کرده، شسته و خرد می‌کنیم و وقتی مواد داخل قابلمه پخت آن را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم سپس فلفل و نمک سوپ را اندازه کرده و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا وقتی تمام مواد بپزد، آب آن کم شده و جا بیفتد. در نهایت آن را در ظرف مناسبی ریخته و با پیازداغ تزئین و با آبلیموترش تازه سرو می‌کنیم.

 

یک نکته مهم

برای لعاب بیشتر می‌توان کمی برنج نیم‌دانه به سوپ اضافه کرد که علاوه بر لعاب، طعم بسیار بهتری به آن می‌دهد.

 

منبع: چاردیواری- روزنامه جام جم

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.