2024/03/28
۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
آموزش آشپزی/ دستور پخت کامل 3 غذای پاییزی

آموزش آشپزی/ دستور پخت کامل 3 غذای پاییزی

خورش انار یک غذای پاییزه است که علاوه بر مغذی بودن و مقاوم کردن بدن در برابر بیماری‌هایی که در فصل سرما بر بدن حمله می‌کند، طعم خاص و خوبی دارد.

دوات آنلاین-فصل پاییز غذاهای خوشمزه زیادی دارد اما در اینجا دستور پخت سه غذای خیلی خاص پاییزی را بخوانید. خورش انار، سالاد پرتقال و خوراک گوشت آرژانتینی غذاهایی هستند که برای این فصل سال حتما باید یک بار هم که شده امتحان کنید.

خورش انار به‌عنوان خورشی پاییزه

دستور پخت خورش انار به‌عنوان خورشی پاییزه

سارا جعفری متخصص تشریفات و آشپزی درباره فواید خورش انار و نحوه پخت آن توضیح می‌دهد:

 

خورش انار یک غذای پاییزه است که علاوه بر مغذی بودن و مقاوم کردن بدن در برابر بیماری‌هایی که در فصل سرما بر بدن حمله می‌کند، طعم خاص و خوبی دارد. این غذا مناسب مهمانی‌های خاص شما هم هست. می‌توانید آن را آماده کرده و کنار یک غذای دیگر سرو کنید.

 

مواد لازم

مرغ :یک عدد

پیاز :یک عدد

دانه انار :2 پیمانه

رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم

 

دستور پخت

مرغ را  تکه کرده  و کمی سرخ کنید و با 2 لیوان آب به مدت 1.5 ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد.

 

پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی کنید. دانه های انار را در آن تفت دهید تا آب انار کشیده شده و خورش به روغن بیفتد.

 

اگر انارهایی که آماده کرده‌اید قرمز نیست می‌توانید رب گوجه اضافه کنید اما بهتر است حتما انار سرخ و سیاه انتخاب کنید. بعد گوشت یا مرغ پخته شده را به آن اضافه کنید. اجازه دهید ده دقیقه گوشتی که اضافه کردید در خورش استراحت کند و کاملا آغشته شود.

 

توجه داشته باشید که تنها کمتر از یک پیمانه آب داخل خورش باقی مانده باشد.

 

خورش را بدون گذاشتن درپوش قابلمه به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم نگه دارید تا روغن بیندازد و جا بیفتد. اگر درپوش روی قابلمه قرار دهید رنگ دانه‌های انار سفید شده و خورش بد شکل می‌شود.

 

این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کنید. برای تزئین روی آن می‌توانید از دانه‌های درشت انار و نعنای خرد شده استفاده کنید. رنگ آن بسیار زیبا و دلربا خواهد شد ضمن اینکه یک غذای فصلی و خاص است که طعم ماندگاری هم دارد. خورش انار اگر با مرغ پخته شود غذایی سرد محسوب می‌شود بهتر است در کنار غذایی که طبعی گرم دارد سرو شود.

طرز تهیه سالاد پرتقال

طرز تهیه سالاد پرتقال به‌عنوان مناسب برای درمان سرماخوردگی

سالاد پرتقال یکی از دسرهاست که میتواند مقاومت بدن ما را دربرابر سرماخوردگی مقاوم کند.

 

مواد لازم برای سالاد پرتقال و نعنا

سالاد پرتقال و نعنا

پرتقال 4 عدد

خرما 12 عدد، بدون پوست و خرد شده

نعنا یک بوته کوچک شسته و ساطوری شده

شربت گل سرخ یا گلاب یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه سالاد پرتقال و نعنا

ابتدا پرتقال ها را پوست گرفته، تکه تکه کرده.

 

پوست سفید روی هر تکه را جدا کنید. حالا پرتقال ها را در کاسه ای بریزید.

 

خرماها را که با برش های طولی خرد کرده اید، به آن اضافه کنید.

 

نعنا های ساطوری شده و شربت گل سرخ را هم می توانید.

 

در همین ظرف بریزید و خیلی آرام محتویات داخل کاسه را هم بزنید.

 

حالا سالاد را بین 4 ظرف کوچک تر تقسیم کرده و روی آن را با برگ های درسته نعنا تزئین کنید.

 

این سالاد را می توانید همراه با مقداری ماست و پنکیک، به عنوان صبحانه میل کنید یا با اضافه کردن.

 

مقداری بستنی وانیلی، آن را مثل پودینگ سرو کنید.

خوراک گوشت آرژانتینی

خوراک گوشت آرژانتینی؛ غذای متفاوت برای فصل سرما

خوراک گوشت آرژانتینی در سرما که غذاهای گرم و آبدار بیشتر برای بدن نیاز است بسیار توصیه می‌شود. درصورتی که دچار سرماخوردگی هستید هم می‌توانید این خوراک را جایگزین سوپ یا آش کنید.

 

سولماز خیاطی متخصص تشریفات درباره نحوه پخت و سرو خوراک گوشت آرژانتینی به دوات آنلاین می‌گوید:

 

برای تهیه این خوراک نیاز به گوشت چرخ شده، سیر، پیاز، فلفل دلمه‌ای با رنگهای مختلف ، گوجه تازه، لوبیا قرمز پخته و کرفس نگینی داریم. برای نیم‌کیلو گوشت باید یک لیوان لوبیا پخته و دو ساقه کرفس نگینی کنید مابقی مواد بر اساس سلیقه تنظیم می‌شود

 

پیاز و فلفل را خرد  و سیر را یا رنده کنید یا بکوبید و به این دو اضافه کنید. اجازه دهید این مواد 10 دقیقه استراحت کنند. در این مدت گوشت را کمی در این مواد تفت دهید و تقریبا 10 دقیقه آن را در ماهی‌تابه هم بزنید تا خوب با روغن مخلوط شود.

 

سپس پیاز و فلفل و سیر را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه این مواد را تفت دهید. حالا گوجه رنده یا نگینی شده را همراه لوبیا قرمز پخته به این مواد اضافه  کنید و هم بزنید.

 

کمی هم رب به این مواد اضافه کنید. در آخر ساقه کرفس که نگینی کرده‌اید را به این مواد اضافه کنید و به میزان یک لیوان آب به آن اضافه کنید.  شعله را کم کنید و اجازه دهید این مواد به مدت نیم‌ساعت روی شعله کم بجوشند.

 

خوراگ گوشت آرژانتینی یکی از بهترین غذاها برای کسانی است که می‌خواهند از همه ویتامین‌ها استفاده کنند اما برنج نخورند. این غذا کالری زیادی ندارد و یک غذای کم‌چربی و مفید محسوب می‌شود. مصرف  این غذا برای شب که بهتراست کمی غذایمان سبک باشد توصیه می‌شود.

 

خوراک گوشت آرژانتینی را می‌توانید برای بچه‌هایی که بد غذا هستند هم ادرست کنید البته بهتر است در استفاده از فلفل برای بچه‌ها دقت کنید. معمولا طعم‌های تند آنها را اذیت می‌کند.

 

درصوتی که از گوشت گوساله استفاده می‌کنید ادویه کاری و آویشن به عنوان چاشنی توصیه می‌شود.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.