برای حساسیت فصلی چی خوب است
خوراکیهای مفیدی که میتوانند از عوارض حساسیت کم کنند در این مطلب معرفی شدهاند.
دوات آنلاین -اگر شما هم از آلرژی رنج میبرید و حساسیت فصلی آزارتان میدهد بد نیست با خوراکیهایی که در این زمینه مفید هستند آشنا شوید.
روزنامه جام جم نوشت: «سالانه میلیونها نفر از آلرژی رنج میبرند و با مصرف داروهایی که اغلب عوارض جانبی دارند، به طور موقت تسکین مییابند. خوشبختانه برخی درمانهای طبیعی هم وجود دارند که بدون ایجاد عوارض جانبی میتوانند آلرژی شما را کنترل کنند. در ادامه با چهار محصول طبیعی آشنا شوید که ثابت شده است آلرژی را حتی در بدترین حالت آن کنترل میکند.
زنجبیل علیه حساسیت
زنجبیل به مبارزه با آلرژی در بسیاری از سطوح آن کمک میکند. این ماده خوراکی یک آنتیهیستامین طبیعی است که مشکلات سینوسها را برطرف میکند و به لطف خواص ضد التهابی، احساس درد را که اغلب با حملات آلرژی همراه است، کاهش میدهد. زنجبیل همچنین با تسکین گاز و نفخ، معده را آرام کرده و به اختلالات گوارشی کمک میکند.
ویتامین دی علایم آلرژی را کم میکند
ویتامین دی یا «ویتامین آفتاب» یک ماده مغذی است که برای کاهش علائم آلرژی بسیار مفید است. ویتامین D با کمک به جذب کلسیم به تقویت سیستم ایمنی و مقابله با آلرژی کمک میکند.
تاثیر پروبیوتیکها بر آلرژی
در موادغذایی خاصی مانند کفیر، ماست و کلمترش یافت میشود و حاوی باکتریهای خوبی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
بیشتر بخوانید: برای پیشگیری از حساسیت پاییزی چه کار باید بکنیم
پروبیوتیک ها تعادل باکتریها را تغییر میدهد و به این ترتیب از واکنش شدید بدن به آلرژی و در نتیجه کاهش علائم آن کمک میکند. نتایج مطالعه منتشرشده در مجله علوم لبنی نشان داده است پروبیوتیکها اثرات مفیدی بر آلرژی دارند.
در آزمایشی ۴۹ بیمار مبتلا به آلرژی شیر غنی از نوعی باکتری مفید و شیر بدون پروبیوتیک دریافت کردند. مشاهده شد گروهی که شیر حاوی پروبیوتیک دریافت کرده بودند، علائم آلرژی کمتری در چشم و بینی از خود نشان دادند.
مرکبات برای حساسیت فصلی مفید است
مرکبات و بهخصوص لیمو که ویتامین C، بیوفلاونوئیدها و آنتیاکسیدانهای زیادی دارد به تقویت پاسخ ایمنی و جلوگیری از علائم آلرژیهای فصلی کمک میکند.
بیشتر بخوانید: نسخه طب سنتی برای کاهش حساسیت فصلی
توجه داشته باشید مصرف میوه مرکبات در مقایسه با مصرف آن به شکل آبمیوه به طور قابل توجهی برای سیستم ایمنی بدن مفید است.
سبزیجات برگدار را فراموش نکنید
یک بیوفلاونوئید است که تولید و ترشح هیستامین را تعدیل میکند. این ترکیب در انواع میوهها و سبزیجات، بهویژه سبزیجات دارای برگ سبز، کلم بروکلی، گل کلم، تره فرنگی و پیازچه یافت میشود. آزمایشات بالینی نشان داده است مصرف کوئرستین ضمن بهبود سلامت کلی فرد، تحریک مجاری تنفسی را کاهش میدهد.
این ماده در دوزهای بالا میتواند به کنترل واکنش شدید آنافیلاکتیک به بعضی از غذاها مانند بادام زمینی نیز کمک کند. افرادی که مستعد آلرژی فصلی هستند بهتر است با افزایش مصرف سبزیجات، دریافت کوئرستین را افزایش دهند. بهتر است این کار را قبل از شروع فصل آلرژی آغاز کنند.
12jav.net