آش قلم گاو را چه طور درست کنیم
همه نکاتی که برای تهیهآش قلم لازم است بدانید در این مطلب آمده است.
دوات آنلاین -آش قلم، علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه است برای سلامتی نیز بسیار مفید و تامین کننده انرژی برای شما است. دستور پخت این آش را بخوانید:
مواد لازم برای آش قلم
قلم گاو -۲ عدد
نخود- یک لیوان
عدس -یک لیوان
لوبیا - یک لیوان
گوشت – 300 گرم
بلغور گندم - یک و نیم لیوان
کنجد - ۴ قاشق غذاخوری
زیره - ۲ قاشق غذاخوری
سیاه دانه - یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل و آویشن - به مقدار لازم
دستور پخت آش قلم
ابتدا پیاز را داخل قابلمه می ریزیم و گوشت را همراه آن سرخ می کنیم بعد قلم ها را اضافه می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه را می افزاییم و کمی تفت می دهیم و یک استکان آب به مواد اضافه می کنیم و بعد از جوش آمدن در قابلمه را می گذاریم و حرارت را کم می کنیم تا یک استکان آب تمام شود.
ادویه ها(آویشن و زیره) و کنجد بو داده شده را اضافه می کنیم.
بیشتر بخوانید: تمام فوت و فنهای جا افتادن آش رشته
حبوبات را که از شب قبل خیس خورده اند و آب را به اندازه ای که برای آب گوشت لازم است به آن اضافه می کنیم (باید بعد از پخت کمی آب داشته باشد نه خیلی مثل آش آبکی نه مثل حلیم سفت باشد تقریبا مثل سوپ جو رقیق). حالا در قابلمه را می گذاریم تا به مدت ۵ تا۶ ساعت بپزد.
بعد از پخت، بلغور گندم را به غذا اضافه می کنیم واجازه می دهیم تا نیم ساعت با حرارت کم بپزد تا مزه ها یکدست شود. (البته این را در نظر داشته باشید که بعد از ریختن بلغور باید مرتب آن را هم بزنیم تا ته نگیرد).
منبع: روزنامه خراسان
12jav.net