2024/04/23
۱۴۰۳ سه شنبه ۴ ارديبهشت
زن موفق در زندگی کیست و چگونه می‌توان به موفقیت رسید

زن موفق در زندگی کیست و چگونه می‌توان به موفقیت رسید

اگر شما هم در تلاش هستید تا در زندگی خود به زنی موفق تبدیل شوید توصیه‌ها و توضیحات یک روان‌شناس را که در این مطلب آمده است، بخوانید:

دوات آنلاین -برای این‌که در زندگی زنی موفق باشیم چه باید بکنیم؟ همسر ما در این میان چه نقشی دارد؟ راز و رمزهای موفقیت چیست؟ یک مشاور خانواده و زوج درمانگر در این باره توضیح داده است.

 

شباهت‌ها و تفاوت‌های زنان و مردان

سعید کاوه مشاور خانواده و زوج درمانگر  با تاکید بر اینکه شباهت های مشترک از جمله داشتن استعداد در زمینه های علمی، هنری، اقتصادی و غیره میان زنان و مردان خیلی بیشتر از تفاوت های آنان است، یادآور شد: نکته قابل تمایز، تفاوت در بروز این استعدادها است به این معنا که شکل و شمایل مدیریت یک زن با مدیریت یک مرد متفاوت است اما در هر صورت اعمال و کارهایی که انجام می دهند مکمل همدیگر است.

 

این روانشناس در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه چرا عنوان می شود که زنان توانایی کمتری از مردان دارند، با بیان اینکه توانایی هایی در مرد وجود دارد که زن از عهده انجام آن برنمی آید و همچنین و بالعکس، افزود: اما این نکته نباید ما را به این اشتباه بیاندازد که در همه موارد زنان کمتر از مردان توانایی دارند. تنها نکته ای که وجود دارد این است که  زنان گاه استعدادهای خود را پیدا نمی کنند و در حوزه هایی وارد می شوند که یا استعداد ندارند یا ضعیف هستند.

زنان موفق چه ویژگی هایی دارند

مهارت آموزی؛ شرطی برای موفقیت زنان

وی تصریح کرد: در حالی که اگر زنان بتوانند استعداد و توانمندی که در درون خود دارند را شناسایی و بارور کنند و در جهت آن مهارت آموزی یا تحصیل انجام دهد موفق خواهند بود و به شکوفایی می رسند که هم خود و هم جامعه و اطرافیان می توانند از آن بهره مند شوند.

 

کاوه با ابراز ناراحتی از اینکه اغلب استعدادهای زنان شناسایی نمی شود، درباره چرایی این مشکل خاطرنشان کرد: یکی از این علل برخی موانعی است که پیش روی زنان نهاده شده است.

 

وی توضیح داد: یکی از این موانع، تحت سلطه جنس مخالف بودن است؛ سلطه یعنی این باور که زن باید کلا تحت کنترل باشد و در مورد رشد و شکوفایی استعداد او مرد تصمیم بگیرد.

 

بیشتر بخوانید: اگر می خواهید موفق باشید این اشتباهات را تکرار نکنید

 

این زوج درمانگر، دلیل سلطه گری مرد را اینگونه بیان کرد: وقتی مرد نتواند زن را به درستی درک و در درون او نفوذ کند، سلطه گری اوج می گیرد. در حالی که اگر مرد بتواند با زن درست ارتباط برقرار کند و زندگی به نسبت موفق، عاشقانه و مهرورزانه ای را با او داشته باشد همسر و مادری شکوفا و زندگی استواری خواهد داشت.

 

وی یادآور شد: اما وقتی قوه قهریه مرد سایه می اندازد کانون گرم خانوادگی دستخوش تزلزل می شود و احتمال این که زن را از دست بدهد افزایش می یابد، همین امر تولید اضطراب می کند که مرد را وادار به کنترل و زیر دست قرار دادن همسر می کند.

 

کاوه با بیان اینکه برخی زنان هم آگاهی ها و آموزش های لازم برقرار کردن ارتباط درست با یک مرد را ندارند، تصریح کرد: این زنان در مواجهه با ارتباط سلطه آمیز، احساس می کنند باید تابع باشند، در نتیجه هرگز به شکوفایی و موفقیت نمی رسند.

 

بیشتر بخوانید: کارهایی که برای رسیدن به موفقیت ضروری است

 

این زوج درمانگر با یادآوری اینکه شما در هیچ رابطه ای که تفاهم دوطرفه و درک متقابل وجود دارد هرگز طلاق یا جدایی نمی بینید، افزود: وقتی رابطه سالم انسانی و مهرورزانه بوجود نمی آید مرد احساس اضطراب می کند و برای کاهش این اضطراب، رفتارهای وسواس گونه خود را بروز می دهد و نتیجه این می شود که با شغل، تحصیل، هنر و فعالیت های مختلف زن مخالفت می کند.

 

رازهای موفقیت زنان

کاوه یادآور شد: برای اینکه زنان موفق تری داشته باشیم باید روی مردها و پسرها بیشتر کار کنیم یعنی به آنها برخورد و ارتباط گیری صحیح با جنس مخالف را بیاموزیم تا زندگی خوب و موفقیت آمیز و عاشقانه داشته باشد.

 

وی با تاکید بر اینکه در پناه این شرایط زن بهتر رشد می کند، خاطر نشان کرد: یکی از مواردی که باعث موفقیت ازدواج ها می شود افزایش تشابهات و بکارگیری مهارت ها است. تشابهات یعنی مردی که تحصیلات بالا دارد با زنی همسطح خود می تواند کنار بیاید و زن هم همینطور. در واقع وقتی مرد رشد نکند نتیجه آن می شود که جلوی رشد زن را هم می گیرد.

 

کاوه افزود: وقتی زمینه های رشد و شکوفایی فراهم شود به دنبال خود موفقیت به همراه دارد و یکی از نشان های یک کشور موفق، رشد زنان آن کشور است زیرا حتما مردان موفقی وجود دارند که زمینه و بسترهای رشد زنان را فراهم کرده اند.

 

منبع: ایرنا

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.