طرز تهیه سوپ کلم بروکلی و سوپ مارچوبه؛ 2 پیش غذای مجلسی فوق العاده
دستور پخت کامل دو نوع سوپ مارچوبه و کلم بروکلی را در این مطلب بخوانید و یکی از آنها را برای پذیرایی از مهمانانتان انتخاب کنید.
دوات آنلاین -اگر قصد دارید برای مهمانیتان پیش غذایی فوقالعاده جذاب و در عین حال غیرتکراری تدارک ببینید میتوانید از میان دو سوپ مارچوبه و کلم بروکلی که هر دو مجلیس و در عین حال بسار خوشمزه هستند یکی از انتخاب کنید. دستور پخت این دو نوع سوپ را بخوانید:
مواد لازم برای سوپ کلم بروکلی
کلم بروکلی: ۲۰۰ گرم
جو: ۱ پیمانه
سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
هویج: متوسط: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
سبزیجات گشنیز، جعفری، اسفناج و تره: ۲۰۰ گرم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ کلم بروکلی
ابتدا جو پوست کنده را به همراه کمی آب بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.
سیب زمینی، هویج و پیازها را نگینی خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا مواد بپزد.
سپس کلم بروکلی و سبزیجات را نیز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
در همین زمینه: دستور پخت سوپ جو با شیر و قارچ را ببینید
بعد از پخته شدن مواد ادویه جات را نیز اضافه کنید.
برای سوپ مارچوبه به چه موادی نیاز داریم
مارچوبه: ۴۰۰ گرم
برنج: ۲ پیمانه
آب مرغ: ۵ پیمانه
کره: ۱ قالب
قارچ: ۱۰ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
جعفری: نصف پیمانه
پودر آویشن: نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
دستور پخت سوپ مارچوبه
مارچوبه ها را بشویید و بعد از گرفتن پوست ضخیم پایین آنها، در اندازه های ۱ سانتی خرد کنید.
پیازها و قارچ را نگینی خرد و در قابلمه با کره کمی تفت دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل سوپ برش، پیش غذای روسی
سپس مارچوبه، آب مرغ و ادویه ها را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید.
سپس حرارت را کم کنید و نیم ساعت صبر کنید تا مواد با شعله کم بپزد.
در این مدت زمان برنج خیس شده را بر روی حرارت بگذارید تا کمی بپزد.
بعد از تبخیر کامل آب برنج زیر قابلمه را خاموش و برنج را به ظرف مواد مارچوبه اضافه کنید.
حالا جعفری و پودر آویشن را نیز به مواد اضافه و بعد از ۱۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
منبع: غذالند
12jav.net