طرز تهیه کامل رشته پلوی سنتی مجلسی
اگر رشته پلو را با دستور پخت این مطلب تهیه کنید اطمینان داشته باشید غذایتان خوشمزهتر از همیشه خواهد شد.
دوات آنلاین -رشته پلو از جمله غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که به عنوان غذای مجلسی نیز استفاده میشود. طرز تهیه این غذا را در زیر بخوانید.
مواد لازم برای رشته پلو
برنج (خیس شده) - 3 پیمانه
رشته پلویی - 3 پیمانه
سینه مرغ (خردشده) - یک عدد
پیاز (رنده شده) - یک عدد
کشمش - یک پیمانه
زردچوبه، نمک و فلفل - به میزان لازم
زعفران - کمی
روغن - به میزان لازم
دستور پخت رشته پلو
1- داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.
2- پیاز را به آن بیفزایید و تفت دهید تا کمی سبک شود.
3- سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی ادویه به مشام برسد.
بیشتر بخوانید: عدس پلوی مجلسی با گوشت چرخ کرده را چه طور درست کنیم
4- سینه مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
5- سپس یک پیمانه آب به آن بیفزایید و حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بپزد.
در همین زمینه: طرز پخت ته چین مرغ مجلسی را ببینید
6- مقداری آب و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
7- برنج را به آن بیفزایید و 5 دقیقه پیش از آبکشی دو پیمانه رشته به آن اضافه و پس از این که برنج کمی نرم شد، آن را آبکشی کنید.
8- بقیه رشته ها را درون قابلمه ای حاوی مقداری آب به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا کمی نرم شود، سپس آبکش کنید.
در همین زمینه: دستور پخت خورش فسنجان مجلسی را ببینید
9- بعد کف قابلمه مقداری روغن بریزید و رشته ها را به صورت یک لایه در کف آن بریزید و زعفران روی آن اضافه کنید.
10- سپس مخلوط برنج و رشته را روی ته دیگ بریزید، بعد حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند.
11- حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد سپس با کشمش و مرغ سرو کنید.
منبع: روزنامه خراسان
12jav.net