طرز تهیه واویشکا، یک غذای گیلانی آسان با گوشت چرخ کرده
اگر دنبال آشپزی ساده هستید و میخواهید سریع یک غذا آماده کنید واویشکا یکی از بهترین گزینهها است. دستور پخت آن را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -واویشکا یک غذای گیلانی بسیار خوشمزه است که ماده اصلی آن گوشت چرخ کرده است اما میتوان به جای آن از گوشت مرغ یا جگر هم استفاده کرد. این غذا راحت آماده میشود و آن را میتوانید هم با پلو میل کنید و هم با نان.
مواد لازم برای واویشکا
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
تخم مرغ : 1 عدد
گوجه فرنگی متوسط : 3 عدد
پیاز متوسط : 2 عدد
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
آبغوره : به مقدار لازم
دستور پخت واویشکا
ابتدا پیازها را خرد کرده همراه با زردچوبه سرخ می کنیم تا به رنگ طلایی در آید.
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت می دهیم.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل کتلت مرغ
گوجه فرنگی ها را پوست کنده خرد می کنیم و مواد در حال پخت اضافه می کنیم.
سپس به همراه نصف لیوان آب ، ترشی و کمی نمک و فلفل در غذا بریزید و بگذارید تا با در بسته به مدت 45 دقیقه بپزد و آب آن کم شود.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کوکوی بادمجان
در این مرحله می توانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.
زمانی که آب خورش کم شد یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.
پس از اینکه تخم مرغ پخت غذای شما آماده است.
منبع: سایت غذالند
12jav.net