2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
همه فوت و فن‌ها و طرز تهیه کباب بختیاری رستورانی و مجلسی در خانه

همه فوت و فن‌ها و طرز تهیه کباب بختیاری رستورانی و مجلسی در خانه

رعایت دستور پختی که در این مطلب آمده است به شما برای تهیه کباب بختیاری لذیذ و خوشمزه بسیار کمک می‌کند.

دوات آنلاین -کباب بختیاری از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که برای مهمانی‌ها و مجالس هم بسیار مناسب است اما برخی این مشکل را دارند که کباب بختیاری‌هایی که در خانه درست می‌کنند طعم و مزه بختیاری‌های رستوران‌ها را ندارد. اگر می‌خواهید کباب‌تان مجلسی و رستورانی شود فوت و فن‌های این مطلب را بخوانید و طرز تهیه آن را رعایت کنید.

 

مواد لازم برای کباب بختیاری

فیله گوسفندی : 400 گرم

فیله مرغ : 400 گرم

پیاز متوسط : 2 عدد

فلفل دلمه ای سبز کوچک : 1 عدد

آبلیمو تازه : 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده : 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع : 4 قاشق غذاخوری

کره آب شده : 25 گرم

فلفل سیاه : 2 قاشق چاخوری

نمک : به مقدار لازم

کباب بختیاری را چه طور درست کنیم

دستور پخت و طرز تهیه کباب بختیاری

ابتدا فیله گوسفند را روی یک سطح صاف قرار داده، آن را قبضه کنید و به تکه های مساوی تقسیم کنید.

 

تکه های گوشت را نازک تر از مرغ برش بزنید، چون مرغ زودتر از گوشت می پزد.

 

در  همین زمینه: دستور پخت کباب کوبیده با فر را ببینید

 

پیازها را پوست بگیرید، آنها را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

 

نیمی از آب پیاز را در یک کاسه بریزید، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه و دو قاشق روغن مایع به آن اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: چگونه در خانه کباب بناب درست کنیم

 

تکه های گوشت را در مواد قرار داده و با دست چنگ بزنید تا مواد به خورد آن رود.

طرز تهیه کباب بختیاری را یاد بگیرید

روی ظرف سلفون بکشید و برای مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز پخت کباب تابه ای لذیذ در خانه

 

فیله های مرغ را به سه قسمت تقسیم کنید و در یک کاسه دیگر بریزید.

 

زعفران را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

نیم دیگر آب پیاز، دو قاشق روغن مایع، و نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید.

 

روی ظرف سلفون بکشید و 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت 5 نوع کباب با مرغ

 

فلفل دلمه ای را خلالی برش بزنید و 5 ساعت قبل از سیخ کردن کباب، آن را به مواد گوشت و مرغ اضافه کنید.

 

آب لیمو را نیم ساعت قبل از سیخ کردن کباب، به هر کدام 2 قاشق اضافه کنید.

 

آبلیمو زودتر اضافه نشود چون باعث سفت شدن گوشت می شود.

دستور پخت کباب بختیاری را بخوانید

نمک گوشت را هم در همین مرحله اضافه کنید.

 

برای سیخ کردن، گوشت و مرغ را به صورت یک در میان سیخ کنید.

 

برای کباب کردن گوشت بهتر است از ذغال استفاده کنید و اجازه دهید بر روی آتش ملایم خوب بپزد.

 

آتش را تند نکنید چون گوشت کامل، مغز پخت نمی شود.

 

حدودا نیم ساعت زمان می برد تا کباب کاملا پخته و آماده شود.

 

در صورتی که امکان استفاده از ذغال برای طبخ کباب وجود ندارد، گوشت ها را در سیخ چوبی به همان صورت بالا قرار داده و در یک ماهی تابه کمی کره بریزید.

 

سپس سیخ ها را در آن قرار داده و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.

 

بعد از آماده شدن کباب با یک برس مقداری کره آب شده روی آن بمالید تا نرم تر شود.

 

منبع: سایت غذالند

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.