2021/09/24
۱۴۰۰ جمعه ۲ مهر
دیباچه
میگوپلوی جنوبی را چه طور خوشمزه و مجلسی درست کنیم

میگوپلوی جنوبی را چه طور خوشمزه و مجلسی درست کنیم

دستور پختی که در این مطلب آمده است به شما کمک می‌کند میگوپلو را خوشمزه‌تر از همیشه درست کنید.

دوات آنلاین-میگوپلو از جمله غذاهای جنوبی است که در سراسر ایران طرفداران زیادی دارد. از این غذا می‌توان به عنوان غذای مجلسی هم استفاده کرد. دستور پخت و طرز تهیه آن را در زیر به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:

 

مواد لازم برای میگوپلو

سبزی پلو: ۱۰۰ گرم

میگوی ریز: نیم کیلو

پیاز: یک عدد

ادویه‌ها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل

زعفران: به مقدار لازم

لیمو ترش: به مقدار لازم

برنج: ۳ پیمانه

دستور پخت میگوپلو را بخوانید

طرز تهیه و دستور پخت میگوپلوی مجلسی

۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی‌رنگ شد ادویه‌ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل سه غذا با میگو

 

۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.

 

بیشتر بخوانید: ماهی شکم پر شمالی ؛دستور پخت و تمام فوت و فن‌هایی که باید بدانید

 

۳. در صورت دلخواه می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.

 

۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.

 

۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.

 

حراج اول ماه اسنپ مارکت
پوشاک با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.