میگوپلوی جنوبی را چه طور خوشمزه و مجلسی درست کنیم
دستور پختی که در این مطلب آمده است به شما کمک میکند میگوپلو را خوشمزهتر از همیشه درست کنید.
دوات آنلاین-میگوپلو از جمله غذاهای جنوبی است که در سراسر ایران طرفداران زیادی دارد. از این غذا میتوان به عنوان غذای مجلسی هم استفاده کرد. دستور پخت و طرز تهیه آن را در زیر به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:
مواد لازم برای میگوپلو
سبزی پلو: ۱۰۰ گرم
میگوی ریز: نیم کیلو
پیاز: یک عدد
ادویهها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل
زعفران: به مقدار لازم
لیمو ترش: به مقدار لازم
برنج: ۳ پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت میگوپلوی مجلسی
۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلاییرنگ شد ادویهها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل سه غذا با میگو
۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.
بیشتر بخوانید: ماهی شکم پر شمالی ؛دستور پخت و تمام فوت و فنهایی که باید بدانید
۳. در صورت دلخواه میتوانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.
۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.
۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.
12jav.net