2022/07/02
۱۴۰۱ شنبه ۱۱ تير
میگوپلوی جنوبی را چه طور خوشمزه و مجلسی درست کنیم

میگوپلوی جنوبی را چه طور خوشمزه و مجلسی درست کنیم

دستور پختی که در این مطلب آمده است به شما کمک می‌کند میگوپلو را خوشمزه‌تر از همیشه درست کنید.

دوات آنلاین-میگوپلو از جمله غذاهای جنوبی است که در سراسر ایران طرفداران زیادی دارد. از این غذا می‌توان به عنوان غذای مجلسی هم استفاده کرد. دستور پخت و طرز تهیه آن را در زیر به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:

 

مواد لازم برای میگوپلو

سبزی پلو: ۱۰۰ گرم

میگوی ریز: نیم کیلو

پیاز: یک عدد

ادویه‌ها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل

زعفران: به مقدار لازم

لیمو ترش: به مقدار لازم

برنج: ۳ پیمانه

دستور پخت میگوپلو را بخوانید

طرز تهیه و دستور پخت میگوپلوی مجلسی

۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی‌رنگ شد ادویه‌ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل سه غذا با میگو

 

۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.

 

بیشتر بخوانید: ماهی شکم پر شمالی ؛دستور پخت و تمام فوت و فن‌هایی که باید بدانید

 

۳. در صورت دلخواه می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.

 

۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.

 

۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.