دستور پخت کامل جوجه کباب ترش با تابه و بدون نیاز به فر
اگر میخواهید جوجه ترش خوشمزه درست کنید حتما نکاتی را که در این مطلب آمده است رعایت کنید.
دوات آنلاین-جوجه کباب ترش غذایی خوشمزه و پرطرفدار است که بر خلاف تصور اولیه دستور تهیه آن اصلا سخت نیست و نیازی هم به فر ندارید و میتوانید آن را با تابه درست کنید. طرز پخت این غذا را به نقل از سایت سیمرغ بخوانید:
مواد لازم برای تهیه جوجه ترش تابه ای
سینه مرغ : دو عدد
پیاز : یک عدد
فلفل دلمهای : یک عدد
روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
آبلیمو : دو قاشق غذاخوری
گردو : 200 گرم
گشنیز و نعنا : 100 گرم
سیر : دو حبه
آب نارنج : سه قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی و زعفران : به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه جوجه ترش تابه ای
مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمهای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مزهدار کرده و شش ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمدار شود.
در همین زمینه: دستور پخت کباب کوبیده با فر را ببینید
سپس تکههای جوجه را به سیخهای چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار میگذاریم تا بپزند، در این مرحله حتماً شعله گاز باید در کمترین حد باشد.
ببینید: دستور پخت بلدرچین شکم پر
در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزیهای خردشده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجهها آماده شدند، مواد را روی جوجهها ریخته و میگذاریم تا به همراه جوجهها به مدت 10 دقیقه بپزند.
نکته : برای این که جوجهها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخها را به روغن مایع آغشته کنیم.
منبع: seemorgh.com
12jav.net