طرز تهیه کامل جوجه کباب و همه فوت و فنهایی که باید بدانید
اگر اهل جوجه کباب درست کردن هستید بهتر است جوجه را آماده نخرید و خودتان آن را برای کبابی شدن آماده کنید.
دوات آنلاین-جوجه کباب یک غذای بین المللی است که مردم در خیلی از کشورها به آن علاقه دارند. ما هم انگار به بخشی از رسم و رسوممان تبدیل شده که هر وقت پیک نیک میرویم یا در سفر حتما جوجه کباب بخوریم البته اکثر ما جوجه آماده میخریم در حالی که درست کردن جوجه کبابی چندان هم سخت نیست. میتوانید دستور آن را در زیر به نقل از بیتوته بخوانید:
مواد لازم برای جوجه کباب
فیله مرغ یک و نیم کیلو گرم
سس خردل 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
ماست 2 قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه 3 قاشق غذاخوری
پیاز 3 عدد
زعفران دمکرده به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه جوجه کباب
ابتدا فیله های مرغ را خرد کنید و بشویید سپس با زعفران دم کرده مخلوط کنید و روی ظرف سلفون بکشید و برای یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید.
ببینید: دستور پخت جوجه کباب با استخوان
فیله ها را از یخچال بیرون آورده و با روغن مایع مخلوط کنید، برای خواباندن مرغ در سس مایونز، ابتدا سس آن را آماده کنید به این صورت که: سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم بزنید و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه کنید و دوباره برای چند ساعت داخل یخچال می بگذارید.
بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی ذغال کباب کنید.
جوجه کباب با سس مایونز
زعفران دم کرده را همان ابتدا به فیله ها اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران به خاطر پیاز و بقیه مواد از بین نرود.
روغن مایع را بعد از زعفران اضافه کنید تا روی فیله ها را کاور کند و چرا که آبلیمو و نمک زمان استراحت در یخچال، بافت فیله ها زا سفت می کند.
در همین زمینه: دستور پخت کباب کوبیده با فر را ببینید
با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید اضافه کنید.
برای انواع جوجه کباب؛ مثل بال کباب، جوجه با استخوان و یا قسمت های دیگر مرغ می توانید از این مواد استفاده کنید.
خواباندن مرغ در سس مایونز هم طعم آن را دلپذیرتر می کند و هم بافت آن را نرم تر!
به جای زردچوبه در جوجه کباب از زعفران استفاده کنید.
سس جوجه کباب را چه طور درست کنیم
برای سس جوجه از ترکیب رب گوجه و روغن زیتون و سیر له شده و نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و پودرچیلی استفاده کنید.
جوجه را هر چه بیشتر داخل این سس قرار دهید طعم بهتری پیدا می کند.
موقع کباب کردن از سس باقیمانده روی جوجه ها بزنید.
هنگام سرو سماق و پیاز و گوجه فرنگی و فلفل کبابی فراموش نشود.
12jav.net