جنوبی ها قلیه ماهی را چه طور درست میکنند
اگر میخواهید قلیه ماهی شما هم طعم و بوی قلیه ماهیهای جنوبی را داشته باشد دستور پختی را که در این مطلب آمده است رعایت کنید.
دوات آنلاین-قلیه ماهی فقط در جنوب ایران طرفدار ندارد بلکه اکثر مردم در شهرهای مختلف این غذای خوشمزه را دوست دارند. در پختن قلیه ماهی رعایت فوت و فنها خیلی مهم است. طرز تهیه این غذا را به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:
مواد لازم برای قلیه ماهی
سیر: ۶ عدد
سبزی پلو: ۳۰۰ گرم
شنبلیله: ۵۰ گرم
فیله ماهی: ۴ تکـه
پیاز متوسط: ۲ عدد
تمبر هندی: ۲۰۰ گرم
روغن مایع: بـه انـدازه کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: بـه اندازه کافی
طرز تهیه و دستور پخت قلیه ماهی
۱. برای قلیه ماهی میتوانید از ماهی شیر، شوریده و سنگسر استفاده کنید. ماهیهایی که فیله هستند و تیغ کمتری دارند.
۲. بعد از تکهکردن ماهیها آنها را با فلفل، زردچوبه، نمک، کمی روغن زیتون و زعفران مزهدار کنید و بگذارید چند ساعتی بماند.
۳. سبزی پلو و شنبلیله را نیز خرد کنید.
۴. سیر و پیاز را هم پس از خردکردن سرخ کنید و به آن زردچوبه و فلفل و نمک اضافه کنید. سپس سبزیها را هم به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت قلیه میگو؛ غذای خاص جنوبی ها
۵. بعد از اینکه کامل تفت دادید، نصف لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا سبزیها خوب پخته شود.
۶. در همین میان ماهیها را در ظرف جدایی سرخ کنید.
بیشتر بخوانید: ماهی شکم پر شمالی؛ دستور پخت و تمام فوت و فنهایی که باید بدانید
۷. سپس به مخلوط سبزی تمبرهندی را که با آب رقیق کردهاید اضافه کنید.
۸. در نهایت ماهیهای سرخشده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا طعم سبزی به خرد ماهیها رفته و خوب جا بیفتد.
۹. این غذا را با برنج سفید سرو میکنند.
12jav.net