2021/08/05
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۴ مرداد
کارتون اژدهای آرزوها
جنوبی‌ ها قلیه ماهی را چه طور درست می‌کنند

جنوبی‌ ها قلیه ماهی را چه طور درست می‌کنند

اگر می‌خواهید قلیه ماهی شما هم طعم و بوی قلیه ماهی‌های جنوبی را داشته باشد دستور پختی را که در این مطلب آمده است رعایت کنید.

دوات آنلاین-قلیه ماهی فقط در جنوب ایران طرفدار ندارد بلکه اکثر مردم در شهرهای مختلف این غذای خوشمزه را دوست دارند. در پختن قلیه ماهی رعایت فوت و فن‌ها خیلی مهم است. طرز تهیه این غذا را به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:

 

مواد لازم برای قلیه ماهی

سیر: ۶ عدد

سبزی پلو: ۳۰۰ گرم

شنبلیله: ۵۰ گرم

فیله ماهی: ۴ تکـه

پیاز متوسط: ۲ عدد

تمبر هندی: ۲۰۰ گرم

روغن مایع: بـه انـدازه کافی

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: بـه اندازه کافی

دستور پخت قلیه ماهی را بخوانید

طرز تهیه و دستور پخت قلیه ماهی

۱. برای قلیه ماهی می‌توانید از ماهی شیر، شوریده و سنگسر استفاده کنید. ماهی‌هایی که فیله هستند و تیغ کمتری دارند.

 

۲. بعد از تکه‌کردن ماهی‌ها آنها را با فلفل، زردچوبه، نمک، کمی روغن زیتون و زعفران مزه‌دار کنید و بگذارید چند ساعتی بماند.

 

۳. سبزی پلو و شنبلیله را نیز خرد کنید.

 

۴. سیر و پیاز را هم پس از خردکردن سرخ کنید و به آن زردچوبه و فلفل و نمک اضافه کنید. سپس سبزی‌ها را هم به آن اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت قلیه میگو؛ غذای خاص جنوبی ها

 

۵. بعد از اینکه کامل تفت دادید، نصف لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا سبزی‌ها خوب پخته شود.

 

۶. در همین میان ماهی‌ها را در ظرف جدایی سرخ کنید.

 

بیشتر بخوانید: ماهی شکم پر شمالی؛ دستور پخت و تمام فوت و فن‌هایی که باید بدانید

 

۷. سپس به مخلوط سبزی تمبرهندی را که با آب رقیق کرده‌اید اضافه کنید.

 

۸. در نهایت ماهی‌های سرخ‌شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا طعم سبزی به خرد ماهی‌ها رفته و خوب جا بیفتد.

 

۹. این غذا را با برنج سفید سرو می‌کنند.

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
فیلم فوق العاده عمیق
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.