2020/10/02
۱۳۹۹ جمعه ۱۱ مهر
جنوبی‌ ها قلیه ماهی را چه طور درست می‌کنند

جنوبی‌ ها قلیه ماهی را چه طور درست می‌کنند

اگر می‌خواهید قلیه ماهی شما هم طعم و بوی قلیه ماهی‌های جنوبی را داشته باشد دستور پختی را که در این مطلب آمده است رعایت کنید.

دوات آنلاین-قلیه ماهی فقط در جنوب ایران طرفدار ندارد بلکه اکثر مردم در شهرهای مختلف این غذای خوشمزه را دوست دارند. در پختن قلیه ماهی رعایت فوت و فن‌ها خیلی مهم است. طرز تهیه این غذا را به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:

 

مواد لازم برای قلیه ماهی

سیر: ۶ عدد

سبزی پلو: ۳۰۰ گرم

شنبلیله: ۵۰ گرم

فیله ماهی: ۴ تکـه

پیاز متوسط: ۲ عدد

تمبر هندی: ۲۰۰ گرم

روغن مایع: بـه انـدازه کافی

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: بـه اندازه کافی

دستور پخت قلیه ماهی را بخوانید

طرز تهیه و دستور پخت قلیه ماهی

۱. برای قلیه ماهی می‌توانید از ماهی شیر، شوریده و سنگسر استفاده کنید. ماهی‌هایی که فیله هستند و تیغ کمتری دارند.

 

۲. بعد از تکه‌کردن ماهی‌ها آنها را با فلفل، زردچوبه، نمک، کمی روغن زیتون و زعفران مزه‌دار کنید و بگذارید چند ساعتی بماند.

 

۳. سبزی پلو و شنبلیله را نیز خرد کنید.

 

۴. سیر و پیاز را هم پس از خردکردن سرخ کنید و به آن زردچوبه و فلفل و نمک اضافه کنید. سپس سبزی‌ها را هم به آن اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت قلیه میگو؛ غذای خاص جنوبی ها

 

۵. بعد از اینکه کامل تفت دادید، نصف لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا سبزی‌ها خوب پخته شود.

 

۶. در همین میان ماهی‌ها را در ظرف جدایی سرخ کنید.

 

بیشتر بخوانید: ماهی شکم پر شمالی؛ دستور پخت و تمام فوت و فن‌هایی که باید بدانید

 

۷. سپس به مخلوط سبزی تمبرهندی را که با آب رقیق کرده‌اید اضافه کنید.

 

۸. در نهایت ماهی‌های سرخ‌شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا طعم سبزی به خرد ماهی‌ها رفته و خوب جا بیفتد.

 

۹. این غذا را با برنج سفید سرو می‌کنند.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.