2020/12/02
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۲ آذر
چگونه تلخی آب لیموی تازه را بگیریم

چگونه تلخی آب لیموی تازه را بگیریم

راه حل ساده و عملی برای از بین بردن تلخی آبلیمو را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین-آب لیموی تازه گاهی اوقات مزه تلخی دارد. شما به سادگی می‌توانید این تلخی را بگیرید.

 

خبرگزاری صدا و سیما نوشت: این روزها لیمو به صورت ماشینی و با دستگاه آب گیری گرفته میشود و کمتر در خانواده ها اینکار به صورت سنتی انجام می شود، آبلیموگیری ماشینی سبب می شود هسته های لیمو هم کمی له و باعث تلخی آب لیمو  شود.

 

برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو دارد، برای 15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بیاندازید، داخل لیمو 24 ساعت بماند و بعد آن را  صاف کنید؛ هویج‌ها تلخی آب لیمو رو به خودش میگیرد و بعد از صاف کردن آبلیمو میتوانید گوشت لیمو را برای خورشت‌ها استفاده کنید، بدونه اینکه نگران تلخی آن باشید.

 

در همین زمینه: طرز تهیه کامل زیتون پرورده را ببینید

 

برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشود، حتما در جای تاریک نگهداری شود ، روی شیشه های آبلیمو هم پلاستیک مشکی بکشید تا رنگش عالی بماند.

 

هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری‌های پلاستیکی نگهداری نکنید، چون ترشی  باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن می شود.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.