2020/08/12
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۲ مرداد
کبه عربی را چه طور درست کنیم

کبه عربی را چه طور درست کنیم

دستور پخت کامل کبه عربی را می‌توانید در این مطلب بخوانید. یادتان باشد تهیه این غذا به کمی حوصله نیاز دارد.

دوات آنلاین-کبه از غذاهای عربی بسیار محبوب است که در جنوب ایران هم زیاد مصرف می‌شود و البته طرفداران آن فقط محدوده به یک جغرافیای خاص نیستند. اگر شما هم قصد دارید  این غذا را بپزید دستور تهیه آن را در زیر به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:

 

مواد لازم برای کبه عربی

گوشت گوساله چرخ شده:  ۲۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد خرد شده

برنج:۲۰۰  گرم

عدس دال: ۱۵۰ گرم

جعفری خرد شده: ۵۰ گرم

روغن و زعفران: به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری: به میزان لازم

دستور پخت کبه عربی

طرز تهیه و دستور پخت کبه عربی

۱. برنج و عدس را مخلوط کرده و بگذارید تا خیس بخورند. بعد از ۲ ساعت خیس کردن این مواد، مخلوط را به حالت کته بپزید تا مغز پخت شوند.

 

۲. بعد از پخته شدن برنج و عدس آنها را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا ولرم شوند. بعد آنها را چرخ کنید. (دقت کنید تا برنج داغ یا سرد نباشد)

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت سمبوسه ترد

 

۳. اگر برای درست کردن کبه از بلغور گندم استفاده کردید باید بلغور را ۴ تا ۵ ساعت در آب ولرم خیس کنید و بعد آبکشش کنید و در دستگاه غذا ساز آن را کاملا له کنید.

 

۴. بعد از این مراحل، تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. بعد پیاز را به تنهایی داخل آن تفت دهید.

 

۵. کمی که پیازها نرم شدند، مقداری روغن را به آن اضافه کرده تا سرخ شوند. سپس گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و خوب تفت دهید.

 

ببینید: آموزش کامل پخت سمبوسه پیتزایی

 

۶. گوشت را با پشت قاشق خوب له کنید و تکه‌های بهم چسبیده را از هم جدا کنید تا گوشت خوب بپزد. به مواد پخته شده ادویه‌ها را هم اضافه کنید و در آخر جعفری را با آنها مخلوط کنید.

 

۷. بعد از کمی که مواد حرارت دیدند آن را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

 

۸. برنج و عدس را که بعد از پختن به حالت خمیر در آوردید و وسطش را کمی گود کنید و داخل آن ادویه کاری، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را بریزید.

 

۹. در صورت تمایل مقداری زعفران حل شده غلیظ را داخل آن بریزید و با دست ورز دهید.

 

۱۰. دستتان را با آب نمدار کنید و خمیر برنج را ورز دهید . بعد کمی از خمیر بردارید و داخل دست صاف کنید. کمی از مایه گوشت برداشته و داخل خمیر بگذارید و بعد خمیر را تا کنید و ببندید.

 

بیشتر بخوانید: چه کار کنیم که فلافل خانگی ترد و خوشمزه شود

 

۱۱. سپس داخل دست آن را به صورت خمیر صاف و بدون ترک در بیاورید. کبه‌ها را داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

 

۱۲. دقت کنید کبه‌ها خیلی سرخ نشوند تا برنج نسوزد. اگر حرارت روغن کم باشد، تمام روغن جذب کبه ها می‌شوند.

 

۱۳. حتما باید تناسب بین عدس و برنج به همان اندازه گفته شده باشد تا انسجام کبه‌ها به هم نخورد.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.