2024/03/29
۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
مهم‌ترین فوت وفن‌ها برای تهیه برنج کته

مهم‌ترین فوت وفن‌ها برای تهیه برنج کته

6 نکته اصلی که موقع تهیه برنج کته باید رعایت کنید در این مطلب آمده است.

دوات آنلاین-برای تهیه برنج کته علاوه بر این که برنج  خوش عطروطعم را انتخاب می کنید،  اندازه قابلمه هم مهم است. دقت کنید که اندازه قابلمه متناسب با مقدار برنج باشد. در صورتی که قابلمه  بزرگ باشد میزان آب هم برای کته شدن برنج زیاد و برنج شفته می‌شود.

 

برنج را ۲ تا ۳ بار خوب بشویید تا هم لعاب آن گرفته شود و موقع پخت به هم نچسبد، هم بعد از پخت کاملاً سفید و خوشرنگ باشد.

 

به مقدار کافی به برنجتون نمک بزنید. نمک زیاد نریزید، چون قرار نیست تا برنج را آبکش کنید نمک اضافه گرفته شود. بعد اجازه دهید برنج خیس بخورد.( حدود ۱ تا۲ ساعت ).

 

برای پخت  شعله گاز را روشن کنید و بگذارید تا برنج با حرارت زیاد بجوشد و در قابلمه باید باز باشد. باید آب به اندازه یک بند انگشت  روی سطح برنج را بگیرد.

 

روغن برای این استفاده می شود که دانه های برنج به هم نچسبد، پس روغن هم باید حتماً بریزید. ولی به اندازه! روغن اگر زیاد بریزید، بیشتر برنج را خراب و شفته می کند. اگر برنج پر روغن دوست دارید وقتی برنج دم کشید و آماده شد، در آخر به آن روغن بیشتر اضافه کنید.

 

وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله را روی متوسط به پایین قرار دهید. (حرارت گاز در این مرحله باید تقریبا دو برابر مقداری که برای دم کردن قرار می دهیم، باشد.) در قابلمه را بگذارید تا آب برنج تمام شود.

 

در حین جوشیدن، برنج را خیلی کم به هم بزنید یا اصلا به هم نزنید. زیاد به هم زدن برنج موجب وا رفتن و شفته شدن برنج می شود.

 

منبع: روزنامه خراسان

12jav.net

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.