چگونه در خانه کباب بناب درست کنیم
طرز تهیه و دستور پخت کباب بناب بسیار ساده است و بعد از یکی دوبار امتحان کردن تمام فوت و فن آن دستتان میآید.
دوات آنلاین-یکی از پرطرفدارترین انواع کبابها در میان ما ایرانیان کباب بناب است که غذای سنتی شهر بناب در استان آذربایجان شرقی محسوب میشود. همه ما معمولا کباب بناب را در رستورانها خوردهایم در حالی که میتوان این نوع کباب را در خانه نیز پخت.
مواد لازم کباب بناب
این مواد برای 4 نفر مناسب است.
کره ۵۰ گرم
پیاز سفید ۳ عدد
فیله گوسفند ۴۰۰ گرم
راسته گوساله ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه کباب بناب
ابتدا گوشتها را با دقت میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب آنها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه گوشتها را به قطعات متوسط برش میدهیم تا راحت داخل چرخ بروند. گوشتها را در چرخ گوشت چرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
در همین زمینه: دستور پخت کباب کوبیده با فر را ببینید
سپس پیازها را پوست میگیریم و آبکش میکنیم و روی تخته نگینی خرد میکنیم دقت در برش پیازها در این مدل کباب مهم است زیر نباید ریز خرد شود تا آب پیازها بیرون بیاید، چون باعث شل شدن مایه میشود و نباید درشت خرد شود.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل کباب کوبیده مرغ
بلکه به اندازه متوسط خرد شود. پیازها را با گوشت در کاسهای بزرگ قرار میدهیم و روی آنها نمک و فلفل سیاه میپاشیم و مواد را خوب ورز میدهیم و روی کاسه را سلفون میکشیم و به مدت ۲ ساعت ترکیب گوشت و پیاز را در یخچال قرار میدهیم.
سپس مایه کباب را از یخچال بیرون میآوریم و کمی ورز میدهیم و سیخها را آماده میکنیم و مقداری از مایه کباب را بر میداریم و از بالا تا پایین به سیخ میچسبیانیم و یا مایه کباب را روی تخته آشپزخانه شکل میدهیم و سیخ را از وسط آن رد میکنیم.
بیشتر بخوانید: دستور پخت 5 نوع کباب با مرغ
زغال کباب را آماده میکنیم و کره را در تابهای کوچک قرار میدهیم و روی حرارت میگذاریم تا ذوب شود و اگر تمایل داشتید کمی زعفران دم کرده به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و خیلی آرام با یک فرچه روی کبابها میکشیم
و یا با قاشق روی کبابها میریزیم تا کبابها خشک نشوند و طعم دلپذیرتری داشته باشیم. سپس کبابها را روی آتش میگیریم تا کبابی و مغز پخت شوند. سپس چند عدد گوجه فرنگی گوشتی نیز در کنار کباب به سیخ میگشیم و کباب میکنیم و با کباب بناب نوش جان کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
12jav.net