آشپزی/ دستور پخت قلیه میگو ؛ غذای خاص جنوبی ها
این غذای زیبا و لذیذ و مجلسی بسیار مورد توجه جنوبیهاست . قلیه میگو را حتما باید با پلو سرو کنید و در کنار آن نیز میتوانید از چاشنیهای جنوبی استفاده کنید.
دوات آنلاین-قلیه میگو یک غذای اصیل جنوبی است که مردم این منطقه وقتی مهمان خیلی برایشان عزیز باشد حتما از این غذا درست میکنند.
این غذای فوقالعاده در واقع نماد فرهنگ و طبیعت و اصالت مردم جنوب است و با مواد غذایی که در جنوب وجود دارد، پخته میشود.
سارا جعفری ، متخصص تشریفات درباره این غذای خاص به دوات آنلاین میگوید:
این غذای بسیار زیبا و لذیذ و مجلسی بسیار مورد توجه جنوبیهاست. قلیه میگو را حتما باید با پلو سرو کنید و در کنار آن نیز میتوانید از چاشنیهای جنوبی استفاده کنید.
ابتدا باید میگوها را تمیز کنید و یا از میگوهای آماده و بسته بندی استفاده کنید.
میگوها را در مقداری نمک و آب جوش به مدت نیم ساعت قرار دهید و بعد آبکشی کنید تا نمک اضافه آن گرفته شود.
در این فاصله تمبر هندی را هم در مقداری آب گرم بریزید و با دست کمی آن را له کنید تا نرم شود و بعد آن را صاف کنید.
سپس عصاره تمبر هندی را با آرد مخلوط کنید. گشنیز و جعفری را هم تمیز کنید و بشویید و بعد از اینکه آب آنها خشک شد آنها را کاملا خرد کنید تا ریز ریز شوند.
پیاز ها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید، کمی بعد از تفت خوردن پیاز سیر خرد شده را هم اضافه کنید و به همراه پیاز سرخ کنید.
در همین حین سبزی های خرد شده را هم اضافه کنید تا با حرارت ملایم به همراه پیاز و سیر تقت بخورند و جا بیفتند.
کمی که سبزی ها سرخ شدند مقداری آب به داخل آنها اضافه کنید تا بجوشد.
ادویه ها را هم به همراه عصاره تمبر هندی مخلوط شده با آرد به داخل خورش اضافه کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و جا بیفتند.
در 5 دقیقه آخر میگو ها را داخل خورشت بریزد تا قلیه میگو آماده شود.
توجه داشتهباشید میگوها نباید زیاد بجوشد زیرا جوشیدن زیاد میگو باعث سفت شدن آن میشود و غذای شما را خراب می کند.
برخی از خانمها از سبزیجات خشک استفاده میکنند. هرچند این سبزیجات میتواند نیاز شما را برآورده کند اما به اندازه سبزی تازه خوشطعم نیست بنابراین بهتر است از سبزی تازه استفاده کنید.
همچنین بهتر است از میگوی تازه به جای میگوی یخ زده استفاده شود.
هرچند تهیه میگوی تازه در شهرهایی غیر از جنوب کمی سخت و دشوار است اما استفاده از میگوی تازه قطعا در طعم غذای شما بسیار موثر است.
توجه داشتهباشید مهمانهای خارجی شما مخصوص اروپاییها با طعم این غذا و مواد داخل آن غریبه هستند پس بهتراست حتما کنار این غذا غذای دیگری نیز تهیه کنید.
12jav.net