به ماهی چه ادویهای بزنیم تا خوشمزهتر شود
اگر دنبال ادویه مناسب برای ماهی و دیگر غذاهای دریایی میگردید بهتر است پیشنهاد مطرح شده در این مطلب را بخوانید:
دوات آنلاین-غذاهای دریایی به علت داشتن بوی نامطبوع باید با ادویه و دیگر طعم دهنده ها ترکیب شود تا طعمی دلچسب و بویی خوشایند یابد.
افزودن ادویه به غذاهای دریایی به خصوص برای افرادی که از طعم غذاهای دریایی لذت نمی برند و از خوردن آن ها طفره می روند، می تواند مفید باشد تا بتوانند از خواص بی شمار این نوع غذاها بهره مند شوند.
ادویه با طبع گرمی که دارد، سردی طبع غذاهای دریایی را جبران می کند و برای طعم دار کردن ماهی داخل فر آن را با مخلوطی از آبلیمو و ادویه مخصوص مانند گشنیز، سیر و پیاز، زنجبیل و ... می توان مزه دار کرد.
ادویههای مناسب برای ماهی
آویشن ، رزماری- ۵ قاشق چایخوری
نمک-۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز-۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه-۲ قاشق چایخوری
پودر زیره - یک قاشق چایخوری
بدانید: ادویه مناسب برای هر غذا کدام است
پودر پیاز- یک قاشق چایخوری
پودر سیر- یک قاشق چایخوری
پرک فلفل قرمز- یک قاشق چایخوری
پودر دانه گشنیز و زنجبیل- یک قاشق چایخوری
طرز تهیه ادویه برای ماهی
تمام ادویه ها را در کاسه بزرگی بریزید و با چنگال به خوبی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود.
بیشتر بخوانید: ماهی شکم پر شمالی ؛دستور پخت و تمام فوت و فنهایی که باید بدانید
ادویه ماهی باید در جای خشک ، خنک و تاریک نگهداری شود و در ظرف دربسته باشد.
این ادویه را می توانید به ماهی ، میگو و انواع غذاهای دریایی اضافه کنید.
12jav.net