ماهی سوخاری را چه طور درست کنیم که خوشمزه شود
ماهی سوخاری غذای لذیذی است. اگر تا حالا درست نکرده و نخوردهاید حتما یک بار امتحان کنید. شک نکنید از آن لذت خواهید برد.
دوات آنلاین-ماهی طرفدار زیادی دارد اما ما عادت داریم همیشه آن را سرخ کنیم و با برنج بخوریم در حالیکه با ماهی میتوان غذاهای متنوع زیادی درست کرد. یکی از این غذاهای خوشمزه ماهی سوخاری است که دستور پخت آن در زیر به نقل از مجله پزشکین بخوانید:
مواد لازم ماهی سوخاری برای ۴ نفر
آرد سوخاری: ۲ فنجان
نمک: یک دوم قاشق چایخوری
فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
کره ذوب شده: ۳ قاشق غذاخوری
ماهی(بهصورت دلخواه از هر نوع): ۵۰۰ گرم
طرز تهیه ماهی سوخاری
۱. در یک کاسه بزرگ، آرد سوخاری و نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت ماهی شکم پر شمالی
۲. ماهی را بهصورت نواری ببرید. آن را در کره قرار دهید و بعد در آرد سوخاری بغلتانید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت ماهی کبابی
۳. ماهیها را در سینی مخصوص پخت ماهی که قبلا با کاغذ مخصوص پوشانده شده قرار دهید.
ببینید: استخوانهای ماهی قزل آلا را چگونه دربیاوریم
۴. آنها را حدود ۱۵ دقیقه بپزیدتا زمانی که طلایی شوند.
۵. آن را با لیمو سرو کنید.
12jav.net