2019/12/07
۱۳۹۸ شنبه ۱۶ آذر
آشپزی/ دستور پخت ماهی کبابی

آشپزی/ دستور پخت ماهی کبابی

برای اینکه گوشت ماهی پس از کباب شدن روی توری مخصوص نچسبد در ابتدا کمی روغن به بدنه توری بزنید

دوات آنلاین-ماهی کبابی از ان غذاهای لذیذی است که مخصوصا در پیک نیک ها به شدت می‌چسبد و هم تهیه و هم خوردن آن لذت بخش است. البته درست کردن ماهی کبابی فوت و فن خاص خودش را دارد که ایرنا در زیر توضیح داده است:

 

مواد لازم

ماهی قزل‌آلا: به مقدار نیاز (ترجیحا موقع خرید از فروشنده بخواهید ماهی را برایتان بدون تیغ تمیز کند)

 

روغن زیتون: یک چهارم پیمانه

 

لیمو ترش: دو تا سه عدد

 

پیاز: ۲ عدد

 

زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری

 

نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و ادویه مخصوص ماهی: به میزان لازم

 

طرز تهیه و دستور پخت

۱. برای تهیه ماهی کباب ابتدا فیله‌های ماهی را بشورید و در یک ظرف بزرگ بگذارید. سپس لیموی تازه را روی ماهی‌ بچکانید و روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید.

 

۲. در مرحله بعدی زردچوبه را روی ماهی بریزید. اینکار باعث می‌شود بوی ماهی گرفته شود. سپس فلفل، نمک و زعفران را روی آن بریزید و با استفاده از قلم‌موی آشپزی مواد را به ماهی آغشته کنید. در انتها نیز پیاز را به صورت حلقه‌شده روی ماهی قرار دهید.

 

۳. روی ظرف را با پلاستیک (سلفون) بپوشانید و به‌مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مایع به خورد ماهی‌ها برود.

 

۴. منقل را آماده کنید و ماهی‌ها را داخل توری قرار دهید و روی آتش بگذارید تا پشت و روی ماهی کاملا برشته شود. می‌توانید کمی کره هم روی ماهی‌ها قرار دهید.

 

۵. می‌توانید در توری علاوه بر ماهی گوجه و پیاز هم بگذارید.

 

نکات ضروری

1. گوشت ماهی‌ روی تور قرار گرفته را ابتدا از سمت پوست ماهی روی آتش بگذارید

2. برای اینکه گوشت ماهی پس از کباب شدن روی توری مخصوص نچسبد در ابتدا کمی روغن به بدنه توری بزنید

3. بگذارید گوشت ماهی از طرف پوشت بیشتر در معرض حرارت باشد.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.