طرز تهیه غذا با کینوا یا خاویار گیاهی
طرز تهیه 2 غذا با کینوا یا همان خاویار گیاهی را در این مطلب بخوانید. به احتمال زیاد از طعم این غذاها خوشتان خواهد آمد.
دوات آنلاین-کینوا نوعی غله است که خاصیتهای بسیاری دارد و در برخی کشورها مانند کشورهای آمریکایی جنوبی مصرف آن شایع است. با کینوا یا همان خاویار گیاهی غذاهای زیادی را میتوان پخت که دو نمونه آن به نقل از ایرنا در زیر آمده است.
طرز تهیه کینوا با مرغ
مواد لازم
۳۰۰ گرم سینه مرغ فیله شده
آرد سوخاری ۲۰۰ گرم
آرد گندم ۱۰۰ گرم
یکدوم قاشق غذاخوری نمک
یکدوم قاشق چاییخوری فلفل سیاه
۲ عدد گوجه
۳ عدد زرده تخم مرغ
یک دوم لیوان جعفری خرد شده
روغن سرخ کردنی
کینوا یک لیوان، شسته شده
طرز تهیه
کینوا را با مقداری آب و نمک در آب جوش بریزید و دم بگذارید تا مانند برنج پف کند. سینه مرغ را با چاقوی تیز چند برش نیمه عمیق بدهید، نه طوری که از هم سوا شوند. مخلوطی از زرده تخم مرغ و فلفل درست کنید و سینه مرغ را در آن بغلتانید تا خوب به آن آغشته شود. بعد آن را در آرد سفید و سپس دوباره آن را در زرده تخم مرغ بغلتانید و در آخر به آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن داغ بگذارید تا خوب سرخ شود. از گوجه و جعفری میتوانید برای تزئین روی غذایتان استفاده کنید.
طرز تهیه سالاد کینوا
مواد لازم
یکچهارم پیمانه روغن زیتون
۲ قاشق چاییخوری آب لیمو تازه
۲ قاشق چاییخوری زنجبیل تازه رنده شده
۳چهارم قاشق چاییخوری نمک
یک پیمانه کینوا، شسته شده
۲ قاشقغذاخوری سیب یا به رنده شده
۲ قاشق غذاخوری خیار رنده شده
۳چهارم ذغالاخته خشک شده
۱ دوم پیمانه جعفری تازه خرد شده
۱ پیاز کوچک نگینی شده
۱ آواکادو رنده شده
طرز تهیه
مواد را به سلیقه خود با هم ترکیب کنید تنها نیاز است کینوا را همراه نمک به مدت ۱۵ دقیقه در آب بجوشانید. در صورت تمایل میتوانید از پنیر موزارلا نیز استفاده کنید.
منبع: tasteofhome
12jav.net