گاتوی سیب زمینی؛ دستور پخت کامل و تاریخچه
گاتوی سیب زمینی یک غذای بسیار خوشمزه ایتالیایی است که البته طرز تهیه آن چندان آسان نیست. دستور پخت این غذا را بخوانید:
دوات آنلاین-بعضی غذاها بعد از مدتی از غذای محلی یا منطقهای به غذایی بینالمللی تبدیل میشوند و در سراسر جهان نفوذ میکنند. در این میان غذاهای ایتالیایی از دیگر غذاها جلوتر هستند. انواع پیتزا و پاستا اکنون در فرهنگ آشپزی مردم سراسر جهان جا گرفته است. گاتوی سیب زمینی هم یکی از همین غذاهای ایتالیایی است که مردم کشورهای مختلف آن را بسیار میپسندند.
گاتوی سیب زمینی چیست
تابناک نوشت: گاتوی سیب زمینی نوعی غذای ایتالیایی است که در سالهای منتهی به ۲۰۲۰ میلادی در کشورهای جنوب غرب آسیا نیز با استقبال رو به رو شده است.
این غذای خوشمزه ایتالیایی را با ترکیبی از سیب زمینی تازه و پوست کنده، تخم مرغ، شیر، کره ذوب شده، نوعی پنیرایتالیایی به نام پکورنیا، موتزارلا و پروولون، جعفری تازه، روغن زیتون، آردسوخاری و ژامبون تهیه میکنند.
دستور تهیه گاتوی سیب زمینی
برای تهیه گاتوی سیب زمینی ابتدا باید یک ظرف آب جوش تهیه کرد و پس از آن سیب زمینیهای پوست کنده را داخل آن ریخت تا پخته شود. این عمل چیزی حدود سی دقیقه زمان لازم دارد.
در کنار این اقدام نیاز است تا یک ماهیتابه آغشته به روغن زیتون آماده شود و همچنین نیاز است تا فر آشپزخانه را تا دمای ۳۷۵ درجه گرم کرد.
بیشتر بخوانید:
دستور کامل پخت ژیگو؛ غذای فرانسوی
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس آلفردو
دستور پخت غذای فرانسوی جامبالایا
پس از پخت سی دقیقه ای لازم است که سیب زمینیها را از آب جوش خارج کرده و در یک ظرف دیگر با شیر، کره و پنیر مخلوط کنیم و پس از اضافه کردن نمک به میزان دلخواه و نیز تخم مرغ آن را خوب مخلوط کرده تا ترکیب آن یک دست شود.
پس از این کار بهتر است تا خرده نانهایی را در قسمت زیرین و طرفین ماهیتابه ریخته و نیمی از ترکیب سیب زمینی را روی آن ریخته شود.
همچنین روی ترکیب سیب زمینی را باید با پنیر پروولون (نوعی پنیر ایتالیایی) بپوشانید و سپس یک لایه ژامبون و سپس پنیر موتزارلا (نوع دیگری از پنیرهای ایتالیایی) را قرار بدهید.
12jav.net