دستور پخت کامل قلیه ماهی به سبک بندرعباسیها
طرز تهیه قلیه ماهی را با دقت بخوانید و به توصیهها عمل کنید. اطمینان داشته باشید غذایی خوشمزه در انتظارتان است.
دوات آنلاین-قلیه ماهی از آن غذاهای سنتی جنوب است که در همه جای کشور طرفداران زیادی دارد. در این میان قلیه ماهی بندرعباس بسیار خوشمزه است. دستور پخت این غذا را به نقل از آخرین خبر بخوانید:
مواد لازم برای قلیه ماهی
گشنیز۲۵۰گرم
شنبلیله ۵ شاخه
پیاز بزرگ ۱عدد
سیر بزرگ ۱عدد
فلفل سبز ۱عدد
ماهی به میزان دلخواه(هرنوع ماهی می شود ولی بیشتر با ماهی هوور یا همان ماهی تن تازه).
تمر هندی که بهتر است از تمبر هندی بی هسته که رنگ سیاه دارد استفاده کنیم .
رب گوجه فرنگی ۱قاشق سرصاف غذاخوری
طرز تهیه قلیه ماهی
ابتدا سبزی هارا به اضاففه پیاز و سیر وفلفل رادر غذا ساز می ریزیم تا کاملا ریز شود و مانند خمیر یکدست شود.
روغن را در ظرفمان می ریزیم و کمی که داغ شد مواد را از غذا ساز یا همان میکسر بیرون می آوریم ودر روغن سرخ می کنیم.
بیشتر بخوانید: دستور پخت قلیه میگو؛ غذای خاص جنوبیها
کم زرد چوبه هم میریزیم تا رنگ بهتری بگیرد و با شعله ملایم می گذاریم خوب پخته شود و بوی دل انگیز مواد در بیایید.
وقتی کلا سرخ شد ماهی ها را هم اضفه می کنیم و با شعله ملایم پخته شود.(نکته:ماهی اگر خوب با سبزی پخته نشود غذایمان بوی ضخم می دهد.)
کاملا که سرخ شد. تمبر هندی ۱۵۰گرم را در یک و نیم لیتر آب گرم از قبل می گذاریم به مدت نیم ساعت خیس بخورد.
بیشتر بخوانید: طرز پخت کبه برنج غذایی جنوبی
وقتی ماهی را با موادمان سرخ کردیم آب تمبر را از صافی با توری ریز رد می کنیم و بعد آب تمبر را به مواداضافه می کنیم تا کاملا بجوشد و ماهی با آب تمبر خوب پخته شود.
رب گوجه فرنگی را همزمان با آب تمبراضافه می کنیم .و شعله اجاق را زیاد می کنیم
وقتی که قلیه ما جا افتاد به مدت ۱۰دقیقه شعله را بسیار کم می کنیم تا کاملا روغن را پس دهد.
12jav.net