دستور پخت کامل کوفته شیرین کرمانشاهی
دستور پخت و طرز تهیه کوفته شیرین که غذای محلی کرمانشاه است در زیر آمده است. اطمینان داشته باشید از این غذا خوشتان میآید.
دوات آنلاین-کوفته شیرین کرمانشاهی از جمله غذاهای سنتی و محلی بسیار خوشمزه است که حتما باید یک بار پختن آن را در دستور کار آشپزی خود قرار بدهید و مزهاش را امتحان کنید.
مواد لازم برای کوفته شیرین کرمانشاهی
گوشت چرخ کرده - 250 گرم
پیاز - یک عدد
تخم مرغ -یک عدد
برنج - 200 گرم
نعناع خشک - 25 گرم
سرکه – دوسوم لیوان
شکر - 100 گرم
آب -یک لیوان
روغن -2 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه -کمی
دستو پخت و طرز تهیه کوفته شیرین کرمانشاهی
برنج را بشویید و با کمی آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته و نرم شود، وقتی آب برنج تمام شد حرارت را خاموش کنید.
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید، سپس با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.مخلوط گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را به برنج پخته اضافه کنید، نمک، فلفل، زردچوبه و نعناع خشک را به آن بیفزایید و با دست شروع به ورز دادن مواد کنید.
پس از این که مواد حسابی با هم مخلوط و یکدست شد، تخم مرغ را به آن اضافه و مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
مایه کوفته را به شکل توپهایی به اندازه یک پرتقال درآورید و در یک ردیف، کف قابلمهای بچینید.
سرکه، شکر، روغن و آب را در قابلمه کوچکی بریزید، قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مواد را هم بزنید تا شکر حل و سس کمی غلیظ شود، سپس سس حاصل را روی کوفتهها بریزید. حرارت را کم کنید، در قابلمه را ببندید و حدود یک ساعت زمان دهید تا کوفتهها کاملا پخته شود.
کوفته شیرین را درظرف بکشید و همراه با نان و سبزی خوردن به عنوان یک وعده غذایی کامل و پرانرژی سرو کنید.
نکات مهم برای پختن کوفته کرمانشاهی
گرفتن آب پیاز رنده شده مانع از باز شدن کوفته میشود بنابراین برای این که کوفتهها شکل خود را حفظ کند، قبل از افزودن پیاز به گوشت چرخ کرده، حتما آب آن را بگیرید.
ورز دادن مایه کوفته از عواملی است که باعث انسجام و چسبندگی آن میشود و از باز شدن کوفتهها جلوگیری میکند بنابراین مایه کوفته را حسابی ورز دهید.
12jav.net