طرز تهیه دویماج ؛ میان وعده سنتی تبریزی
دویاج تبریز که طرز تهیه آن در زیر آمده غذایی سالم، آسان و در عین حال به دلیل داشتن گردو بسیار مفید است.
دوات آنلاین-دویماج از جمله غذاهای سنتی تبریز است که بیشتر به عنوان میان وعده مصرف می شود. طرز تهیه این غذا را بخوانید:
مواد لازم برای دویماج
نان لواش خشک - ۲ عدد
پنیر - ۱۰۰ گرم
کره - ۵۰ گرم
گردوی خردشده – نصف لیوان
سبزی معطر(جعفری،شوید...) - ۲ قاشق غذا خوری
کشمش - به مقدار لازم
طرز تهیه دویماج
ابتدا نان های خشک را خرد کنید.خرده های نان را در کاسه ای بریزید و با حدود نصف لیوان آب مرطوب کنید و قدری زمان دهید تا نرم شود.
توجه کنید که نباید خیلی نرم بشود در حدی که دیگر خشک و شکننده نباشد کافی است.کره را ذوب و روی نان ها بریزید و مخلوط کنید.
پنیر را به قطعه های کوچک برش دهیدو به مواد بیفزایید.
بیشتر بخوانید:
دستور پخت قیقاناق ، نوعی خاگینه آذربایجانی
دستور پخت پیچاق قیمه ،غذای سنتی اردبیل
طرز پخت کتلت لپه؛ غذای سنتی و لذیذ آذربایجانی
در این مرحله به اندازه یک گردو از مخلوط را با دست بردارید و به شکل دایره یا بیضی در آورید اگر چسبناک بود می توانید دستتان را مرطوب کنید.
لقمه های دویماج را با گوجه یا خیار تزیین و میل کنید.
12jav.net