2019/12/13
۱۳۹۸ جمعه ۲۲ آذر
طرز تهیه دویماج ؛ میان وعده سنتی تبریزی

طرز تهیه دویماج ؛ میان وعده سنتی تبریزی

دویاج تبریز که طرز تهیه آن در زیر آمده غذایی سالم، آسان و در عین حال به دلیل داشتن گردو بسیار مفید است.

دوات آنلاین-دویماج از جمله غذاهای سنتی تبریز است که بیشتر به عنوان میان وعده مصرف می شود. طرز تهیه این غذا را بخوانید:

 

مواد لازم برای دویماج

نان لواش خشک - ۲ عدد

 پنیر - ۱۰۰ گرم

 کره - ۵۰ گرم

 گردوی خردشده – نصف   لیوان

 سبزی معطر(جعفری،شوید...) -  ۲ قاشق غذا خوری

کشمش -  به مقدار لازم

طرز تهیه دویماج ؛ میان وعده سنتی تبریزی

طرز تهیه دویماج

ابتدا نان های خشک را  خرد کنید.خرده های نان را در کاسه ای بریزید و با حدود نصف لیوان آب مرطوب کنید و قدری زمان دهید تا نرم شود. 

 

توجه کنید که نباید خیلی نرم بشود در حدی که دیگر خشک و شکننده نباشد کافی است.کره را ذوب و روی نان ها بریزید و مخلوط کنید.

 

پنیر را به قطعه های کوچک برش دهیدو  به مواد بیفزایید.

 

بیشتر بخوانید:

دستور پخت قیقاناق ، نوعی خاگینه آذربایجانی

دستور پخت پیچاق قیمه ،غذای سنتی اردبیل

طرز پخت کتلت لپه؛ غذای سنتی و لذیذ آذربایجانی

 

در این مرحله به اندازه یک گردو از مخلوط را با دست بردارید و به شکل دایره یا بیضی در آورید اگر چسبناک بود می توانید دستتان را مرطوب کنید.

 

لقمه های دویماج را با گوجه یا خیار تزیین و میل کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.