2022/08/08
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۷ مرداد
آشپزی/ چگونه بهترین قیمه نذری را بپزیم

آشپزی/ چگونه بهترین قیمه نذری را بپزیم

درست کرن قیمه نذری فوت و فن های خاص خودش را دارد می توانید با این ربزه کاری ها در اینجا آشنا شوید.

دوات آنلاین-قیمه نذری ماه محرم همیشه یک طعم و بوی مخصوص خودش را دارد. اگر می‌خواهید قمه نذری‌تان خوشمزه‌تر از همیشه شود توصیه‌های ایرنا را که در زیر آمده است بخوانید و به این دستور پخت عمل کنید:

 

مواد لازم برای قیمه نذری

گوشت خورشتی: ۶ تکه

پیاز: یک عدد

لپه: ۲ پیمانه

زردچوبه، فلفل و نمک: به مقدار لازم

رب:۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

لیمو عمانی: ۳ عدد

سیب زمینی خلال: به مقدار دلخواه

زعفران دم کرده: ۳ قاشق چای‌خوری

پودر دارچین: یک قاشق چای‌خوری

هل: دو عدد

پودر گل سرخ: به مقدار کم

طرز تهیه قیمه نذری چگونه است

دستور پخت قیمه نذری

۱. ابتدا پیاز را تفت می‌دهیم و وقتی طلایی شد گوشت را با زردچوبه و فلفل تفت می‌دهیم تا زمانی که گوشت سفید شود.

 

بیشتر بخوانید: عدس پلوی نذری؛ طرز تهیه و فوت و فن ها

 

۲. سپس مقداری آب به گوشت اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا آرام بپزد.

 

۳. لپه را که از قبل خیس کرده بودیم خالی کرده و می‌گذاریم در ظرف دیگری بپزد.

 

۴. وقتی لپه و گوشت به صورت جداگانه پخته شد، آب لپه را دور می‌ریزیم و لپه را به گوشت اضافه می‌کنیم.

 

۵. رب و لیمو عمانی را به آن اضافه کرده و مقداری نمک می‌زنیم و اجازه می‌دهیم آرام بپزد.

 

۶. سپس دارچین، زعفران، هل و پودر گل سرخ را اضافه می‌کنیم و وقتی خورشت روغن انداخت و لیمو عمانی‌ها نرم شدند، قیمه آماده است.

 

۷. سیب زمینی‌ها را هم خلالی و سرخ کنید یا از چیپس خلالی استفاده کنید.

 

فوت و فن‌هایی که باید بدانید

۱. لیمو عمانی را از قبل در آب جوش قرار دهید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید تا تلخی آن گرفته شود.

 

۲. رنگ خوب خورشت یکی از نکات مهم است. می‌توانید رب را قبل از اضافه کردن با کمی روغن تفت دهید تا رنگ بهتری داشته باشد.

 

۳. لپه را حتما از یک روز قبل خیس کنید تا هم سریع‌تر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود.

 

۴. هرچه پیازداغ بیشتر باشد قیمه خوشمزه‌تر خواهد شد (البته زیاده‌روی نکنید)

 

۵. دارچین می‌تواند طعم بسیار خوبی را به قیمه بدهد، از دارچین غافل نشوید و این ادویه یا یک ساعت قبل از طبخ هم به خورشت اضافه کنید.

 

۶. گوشت را با پیاز و ادویه به خوبی تفت دهد تا طعم گوشت در غذا غالب نشود.

 

۷. توجه داشته باشید که خورشت قیمه برای جا افتادن حتما باید حداقل ۴ ساعت با دمای پایین روی شعله باشد.

 

 ۸. اضافه کردن زعفران در ساعات آخر طبخ می‌تواند طعم متفاوتی را به خورشت بدهد.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.