2024/11/21
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
پیشنهادات ما
مهم‌ترین نکاتی که در قرارهای عاشقانه باید به آنها توجه کنید

مهم‌ترین نکاتی که در قرارهای عاشقانه باید به آنها توجه کنید

اولین قرار عاشقانه مملو از هیجان، استرس، احساسات عجیب و جالب و البته نگرانی است. در چنین مواقعی همه آدم‌ها سعی می‌کنند بهترین لباس خود را بپوشند، بهترین عطر را بزنند و به چهره‌شان رسیدگی کنند.

دوات آنلاین-قرارهای عاشقانه گاهی با شکست مواجه می شود و ما با خود فکر می کنیم همه چیز عالی بود چرا طرف مقابل نظر منفی نسبت به ما داشت؟ شاید اگر رفتار درستی پیش می گرفتیند می توانستید زوج خوبی برای هم باشید.

 

اولین قرار عاشقانه مملو از هیجان، استرس، احساسات عجیب و جالب و البته نگرانی است. در چنین مواقعی همه آدم‌ها سعی می‌کنند بهترین لباس خود را بپوشند، بهترین عطر را بزنند و به چهره‌شان رسیدگی کنند. بعضی‌ها هم هوشمندانه‌تر رفتار می‌کنند و از قبل در مورد موضوعات صحبت خود تحقیقاتی صورت می‌دهند.

 

اما فارغ از همه کارهایی که گفتیم، شما باید از انجام برخی کارها و بیان برخی حرف‌ها خودداری کنید که در زیر توضیح داده‌ایم.

 

۱- در اولین قرار از والدین خود صحبت نکنید

هر چه قدر هم که عاشق خانواده، پدر و مادر خود هستید، هیچ لزومی ندارد در اولین قرار با فرد موردعلاقه‌تان در مورد نقطه‌نظرات مادر یا فعالیت‌های پدرتان برای او توضیح دهید. مسایل و موضوعات بسیار جذابی وجود دارد که می‌توانید در قرار اول در مورد آنها حرف بزنید. البته این مورد یک استثنا دارد و آن هم زمانی است که طرف مقابل خودش در مورد والدینتان از شما سوال بپرسد. در چنین حالتی آزاد هستید که داستان‌های جالب خانوادگی خود را تعریف کنید.

 

۲- در اولین قرار در مورد سیاست و مسایل سیاسی صحبت نکنید

شاید یک فعال اجتماعی باشید یا از علاقه‌مندان خبر و مسایل سیاسی کشور اما این را بدانید که چنین صحبت‌هایی جایش در یک قرار عاشقانه نیست. این کار از آن مسایلی است که می‌تواند خیلی راحت یک قرار را خراب و طرف مقابل را از شما دلزده کند.

 

۳- در اولین قرار با ارقام و آمار بازی نکنید

بسیار طبیعی است که در همان روزهای اول دوست داشته باشید در مورد سبک زندگی طرف مقابل اطلاعات زیادی کسب کنید و بدانید چه سرگرمی‌هایی دارد. اما توصیه می‌کنیم سوالات زیر را به هیچ عنوان مطرح نکنید:

 

لطفا جلوی کنجکاوی‌های شدید خود را بگیرید و در این موارد سوال نپرسید. به این خاطر که طرف مقابل پیش شما احساس ناامنی پیدا می‌کند و تصور می‌کند که انسان حسودی هستید. یا اگر مثلا بگوید که برای مدت طولانی مجرد و تنها بوده احتمالا این سوال برایتان ایجاد می‌شود که چه مشکلی داشته که اینقدر تنها مانده است؟

 

همه این سوالات مخرب یک رابطه سالم و شاد هستند. در اولین قرار لطفا زندگی گذشته و زندگی شخصی فرد موردعلاقه‌تان را نادیده بگیرید و سعی کنید از رفتار و حرف‌های خودش، شخصیتش را شناسایی کنید.

 

۴- در اولین قرار هرگز در مورد رابطه قبلی خود حرف نزنید

همان‌طور که نباید در مورد زندگی عاشقانه قبلی طرف مقابل از او سوال بپرسید، خودتان هم نباید در این رابطه حرفی به زبان بیاورید. وقتی در مورد رابطه قبلی حرف می‌زنید این دو حس زیر به طرف مقابل منتقل می‌شود:

.

شما مملو از تفکرات و ناراحتی‌ها و بدبینی‌هایی هستید که ممکن است رابطه با شما را برای طرف مقابل دشوار کند.

تمرکز و حواس خود را روی شناخت طرف مقابل بگذارید. صحبت در مورد رابطه‌های قبلی را برای زمانی بگذارید که کاملا یکدیگر را شناخته‌اید و احساس عمیق نسبت به هم دارید.

 

۵- از روش «بیلبورد» استفاده کنید

روش بیلبورد چیست؟ برایتان توضیح می‌دهیم. قبل از آن بگوییم که تقریبا بیشتر مردم در مورد حرف‌هایی که باید در جلسه اول آشنایی مطرح کنند شک دارند. ولی ما کار را برایتان ساده می‌کنیم. وقتی می‌خواهید موضوعی را مطرح کنید و در مورد آن شک دارید به این فکر کنید که آیا حاضرید این جمله (یا حرف) با عکس شما روی بیلبوردی در سطح شهر منتشر شود؟

 

اگر پاسختان منفی است، پس یعنی نباید در جلسه اول این حرف را به زبان بیاورید زیرا ناخودآگاهتان دوست ندارد این طرزفکرتان از همان اول برای طرف مقابل رو شود.

 

۶- از منفی‌بافی پرهیز کنید

هرگز احساسات منفی و ناراحتی‌های خود را با خود سر اولین قرار نبرید! احساسات آدمی کاملا واگیردار و مسری است. وقتی شما در مورد یک اتفاق ناگوار یا احساسات منفی صحبت می‌کنید، طرف مقابل نیز حس منفی شما را به خود می‌گیرد و خوشحالی‌اش را از دست می‌دهد.

 

این را به یاد داشته باشید در قرارهای عاشقانه شما باید برای کشف شخصیت و احساسات و عقاید طرف مقابل هیجان داشته باشید و ببینید آیا می‌توانید زندگی خود را با او مشترک شوید یا خیر. پس از حرف‌های بی‌ارزش در یک قرار عاشقانه پرهیز کنید.

 

۷- حس ناامنی و استرس خود را مخفی کنید

اگر کسی هستید که در زمان نگرانی و استرس، ذهنش درست کار نمی‌کند و نمی‌تواند پاسخ‌های درست و کاملی به صحبت‌های طرف مقابل بدهد، توصیه می‌کنیم قبل از حضور در سر قرار، خوب حرف زدن را تمرین کنید. از بیان واژه‌ها و عبارت‌هایی مثل شاید، کمی، فکر کنم و امکان دارد … خودداری کنید.

 

منبع: روزیاتو

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.