2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
8 اصل طلایی برای داشتن ازدواج موفق

8 اصل طلایی برای داشتن ازدواج موفق

هنگامی رابطه شما عمیق و صمیمانه است که زمانی را برای همسرتان اختصاص دهید که کاملاً این زمان مختص به او باشد.

دوات آنلاین-ازدواج موفق شرط و شروطی دارد. اگر این شروط را رعایت کنید زندگی بسیار شیرین و لذت‌بخشی خواهید داشت و سایر مشکلات را یکی بعد از دیگری پشت سر خواهید گذاشت. حالا این شروط چیست؟ در ادامه ۸ اصل طلایی برای داشتن ازدواج موفق را می‌خوانید:

 

تعهد به عشق: همانگونه که از عنوان آن مشخص است عشق به معنای واقعی و متعهد شدن به شریک زندگی‌تان است. زمانی که شرایط از هر لحاظ ایده‌آل باشد عاشق ماندن کار دشواری نیست، اما همانطور که می‌دانید زندگی سرشار از بالا و پایین است. با تعهد به عشق و حس مسئولیت‌پذیری به آن به راحتی و به زیبایی از فراز و نشیب‌های زندگی عبور خواهید کرد.

 

وفاداری: منظور از وفاداری چیزی فراتر از جسم و حضور فیزیکی شماست. اینکه علاوه بر چشم، ذهن و قلب و روح شما را نیز به همراه داشته باشد. یکی از معیار‌های ازدواج موفق تکیه بر همین وفاداری است. اگر زوجین از همان ابتدای رابطه به این مورد توجه کافی داشته باشند غالباً دچار ناراحتی‌های عمیق نمی‌شوند. اگر زوجین حداقل روزی ۲۰ دقیقه در یک فضای آرامش‌بخش و صمیمانه با یکدیگر گفتگو و از نیاز‌های خود صحبت کنند و با یکدیگر درصدد رفع مشکلات روزمره‌شان در همان روز برآیند زندگی موفق‌تری خواهند داشت.

 

فروتنی: همه ما کاملاً می‌دانیم که ضعف‌ها و نقص‌هایی داریم. در ابتدا باید ضعف‌ها و نقص‌هایمان را بپذیریم و خود را با توجه به هر آنچه هستیم دوست بداریم. به همان صورت باید در نظر داشته باشیم که همسرمان نیز ضعف‌هایی دارد. اگر زمانی دچار اشتباه شد با در نظر گرفتن این موضوع مهم، به شرایط و احساسات قبلی و طبیعی خود بازگردید. تکرار اشتباه اتفاقی نیست، انتخابی است. پس بهتر است بعد از اشتباه صورت گرفته با علت‌یابی و ریشه‌کن کردن عامل آن، مانع از تکرار مجدد آن شوید. زمانی که بسیار از همسرتان ناراضی و عصبانی هستید رفتار بسیار ساده‌ای توصیه می‌شود، در ابتدا آرامش خود را حفظ کنید و سپس سه مورد از ویژگی‌های همسرتان را بنویسید و همیشه تمرکز خود را روی نکات مثبت همسرتان قرار دهید. رفتار آرامش‌بخش شما می‌تواند از عمیق کردن مشکلات جلوگیری کند و آن‌ها را در نطفه از بین ببرد.

 

صبر و بخشش: این بخش از ازدواج‌های موفق، تکمیل موارد گفته شده است. با توجه به اینکه هیچ انسانی کامل نیست و از طرفی حفظ آرامش شما در برابر رویداد‌های ناخوشایند زندگی بسیار مفید است، بهتر است همیشه صبر و شکیبایی را پیشه خود قرار دهید تا بتوانید به سلامتی و آرامش در این سفر زندگی به مقصد مطلوبتان برسید.

 

اختصاص زمان کافی: یکی از معیار‌ها و ملاک‌های مهم ازدواج موفق، ارتباطات موفق است. هنگامی رابطه شما عمیق و صمیمانه است که زمانی را برای همسرتان اختصاص دهید که کاملاً این زمان مختص به او باشد. این اقدام روزانه به جهت بهبود روابط شما با همسرتان الزامی است.

 

صداقت و اعتماد: صداقت و اعتماد از باید‌های اساسی روابط هستند. قطعاً یکی از ملاک‌های شما برای انتخاب شریک عاطفی‌تان، صداقت او بوده، اما برای رسیدن به اعتماد وی و حفظ آن در طول زندگی زناشویی‌تان باید تلاش کنید. اعتماد بعد از هفته‌ها و ماه‌ها و سال‌هاست که شکل می‌گیرد. به این صورت که شما اثبات می‌کنید به هر آنچه می‌گویید پایبند هستید. اگر احساس کردید همسرتان دچار شک و تردید شده است به جای سرزنش وی، حس او را بپذیرید و درصدد افزایش اعتماد او برآیید. با اختصاص دادن زمان کافی برای گفتگو با همسرتان درباره تمامی افکار و احساسات مثبت و منفی ایجاد شده و با تعویض افکار مثبت به جای افکار منفی که در اغلب مواقع سوء‌تفاهم است، در همان روز آن افکار منفی را به پایان می‌رسانید. این دو موارد از خط قرمز‌های مهم زندگی مشترک است که هیچ گاه نمی‌شود از آن‌ها عبور کرد. هنگامی که بی‌اعتمادی یا شک در رابطه‌ای به وجود آید رابطه به سمت ویرانی می‌رود.

 

ارتباط خوب و مداوم: دو شریک زندگی موفق، همانند دو رفیق موفق رفتار می‌کنند. آن‌ها در مورد همه چیز از آشپزی گرفته تا مشکلات مربوط به تربیت کودکشان با هم مشورت کرده و بهترین تصمیم‌ها را در این باره می‌گیرند.

 

خودخواه نبودن: یکی از دلایل ازدواج‌های ناموفق خودخواهی زوجین است. اگر هر زوجی بخواهد تنها سود شخصی‌اش را مد نظر قرار بدهد، هیچ گاه نمی‌تواند همسر خوبی باشد. هشت مورد از معیار‌های ازدواج موفق را با هم بررسی کردیم. روانشناسان بر این باورند که اگر زوجین این موارد را مدیریت کنند مشکلات زندگی‌شان به حداقل خواهد رسید.

 

منبع: جوان

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.