2019/07/21
۱۳۹۸ يکشنبه ۳۰ تير
آشپزی/ دستور پخت خورش قارچ و مرغ و نحوه سرو آن

آشپزی/ دستور پخت خورش قارچ و مرغ و نحوه سرو آن

این خورش را هم میتوان با نان سرو کرد وهم میتوان با پلو نوش جان کرد. توجه داشته باشید اگر قصد سرو کردن آن را با پلو دارید پلو نباید خیلی چرب باشد. ضمن اینکه باید حتما غذا گرم سرو شده بود.

دوات آنلاین-خورش قارچ و مرغ یک غذای بسیار لذیذ و خاص است که خیلی سریع آماده می‌شود این غذا برای روزهایی که وقت کمی دارید و می‌خواهید خیلی سریع غذا آماده کنید بسیار مناسب است. البته این غذا بسیار مغذی و مفید نیز هست.

 

مواد لازم برای خورش مرغ و قارچ در مایکروویو

مرغ (فیله شده) : 600گرم

قارچ خرد شده :400گرم

زرده تخم مرغ : 1عدد

شیر :2/3 لیوان

آرد : 1 قاشق غذاخوری

کره : 2قاشق غذاخوری (آب شده)

پیازسرخ شده :2 قاشق غذاخوری

زعفران : به میزان کافی

آبلیمو :به میزان کافی

نمک ، فلفل سیاه : به میزان لازم

خورش قارچ و مرغخورش مرغ و قارچ

 

دستور پخت خورش قارچ و مرغ در مایکروویو

ابتدا فیله های مرغ را با کمی کره ، آبلیمو ، نمک و زعفران مزه دار کنید و به همراه پیاز سرخ شده و قارچ داخل ظرف گودی مخصوص مایکروویو بدون درپوش و با بالاترین قدرت به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا مواد تفت بخورند.

بعد از تایم سپری شده نصف لیوان آب جوش را به همراه زعفران آب شده داخل بقیه مواد تفت خورده شده بریزید و در ظرف را ببندید و حدود یک ربع دیگر در مایکروویو قرار دهید.

 

آرد را در شیر سرد حل کنید و با آب لیمو به غذا اضافه کنید و در ظرف را بردارید و 4 دقیقه دیگر در مایکروویو حرارت دهید. زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و بعد از اینکه مرغ پخته شد آن را یکبار هم بزنید و زرده تخم مرغ زده شده را روی مواد بریزید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.

 

 اگر میخواهید غذا را روی گاز بپزید ابتدا کره را داغ کنید و بعد فیله ها را داخلش سرخ کنید. بعد قارچ و بقیه مواد را داخلش بریزید و تفت دهید.

این خورش را هم میتوان با نان سرو کرد وهم میتوان با پلو نوش جان کرد. توجه داشته باشید اگر قصد سرو کردن آن را با پلو دارید پلو نباید خیلی چرب باشد. ضمن اینکه باید حتما غذا گرم سرو شده بود.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.