طرز تهیه پاناکوتای خرما؛ بهعنوان دسری مقوی
اگر دوست دارید آن را امتحان کنید دستور تهیهاش بسیار ساده است.
دوات آنلاین-پاناکوتای خرما دسری خوشمزه و در عین حال بسیار مقوی است. اگر دوست دارید آن را امتحان کنید دستور تهیهاش بسیار ساده است.
مواد لازم
خرمای بدون پوست وهسته - ۱۰ عدد
خامه صبحانه - یک بسته یا معادل ۲۰۰ گرم
شیر -۲ لیوان
پودر کاکائو- ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین -۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر به صورت بن ماری حل کنید .پوست و هسته خرما را جدا و با بقیه شیر کاملا مخلوط کنید.پودر کاکائو و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید.مایه را روی حرارت قرار دهید تا یکدست شود، خامه را به خرما اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
سپس در قالب بریزید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.
12jav.net