2024/11/25
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه پاناکوتای خرما؛ به‌عنوان دسری مقوی

طرز تهیه پاناکوتای خرما؛ به‌عنوان دسری مقوی

اگر دوست دارید آن را امتحان کنید دستور تهیه‌اش بسیار ساده است.

دوات آنلاین-پاناکوتای خرما دسری خوشمزه و در عین حال بسیار مقوی است. اگر دوست دارید آن را امتحان کنید دستور تهیه‌اش بسیار ساده است.

 

مواد لازم

خرمای  بدون پوست وهسته -  ۱۰ عدد

خامه صبحانه - یک بسته یا معادل ۲۰۰ گرم

شیر -۲ لیوان

پودر کاکائو- ۲ قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین -۲ قاشق غذاخوری

 

 پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر به صورت بن ماری حل کنید .پوست و هسته خرما را جدا و با بقیه شیر کاملا مخلوط کنید.پودر کاکائو و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید.مایه را روی حرارت قرار دهید تا یکدست شود، خامه را به خرما اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

 

سپس در قالب بریزید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.