دستور پخت کتلت لپه بهعنوان غذایی مناسب برای میز افطار
یکی از بهترین غذاها برای باز کردن افطار کتلت است این غذا از آنجایی که زود هضم و سبک است و همچنین غذای خشکی است و آب زیادی را وارد بدن شما نمیکند معده شما را سالم نگه میدارد.
دوات آنلاین-تغذیه در ماه رمضان به دلیل اینکه ساعات زیادی را روزهدار میمانیم بسیار اهمیت دارد. خصوصا زمانی که می خواهید روزه را باز کنید باید توجه داشتهباشید غذایی را میل کنید که معده شما را دچار آسیب نکند.
یکی از بهترین غذاها برای باز کردن افطار کتلت است این غذا از آنجایی که زود هضم و سبک است و همچنین غذای خشکی است و آب زیادی را وارد بدن شما نمیکند معده شما را سالم نگه میدارد.
کتلتی که آذربایجانیها میپزند با کتلتی که در شهرهای دیگر پخته میشود یک تفاوت عمده دارد. این کتلت که به زبان آذری لپه کباب هم گفته میشود ماده اصلی آن گوشت و لپه است اما در شهرهای دیگر از سیب زمینی استفاده میشود.
مواد لازم
پیاز دو عدد
گوشت نیم گرم
لپه یخته نیم گرم
نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار کافی
تخم مرغ 5 عدد
زعفران سائیده به مقدار کافی
دستور پخت
پیاز را رنده کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید تا آب آن به طور کامل از گوشت جدا شود بعد که آب پیاز را گرفتید گوشت را به آن اضافه کرده و به آن استراحت دهید.
سپس لپه را چرخ کنید و به گوشت و پیاز اضافه کنید و ورز دهید حالا نوبت تخم مرغها و سایر چاشنیهاست همه آن را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز دهید اگر دوست داشته باشید میتوانید از سبزیجات معطر و خرد شده هم استفاده کنید.
یک تابه مناسب انتخاب کنید و مقداری روغن داخلش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.
سپس به اندازه دلخواه از مایه شامی بردارید و به صورت کوفته قلقلی در دستتان به آن شکل دهید و در پایان مانند کوکو سیب زمینی تختش کنید و در روغن قرار دهید میتوانید آن را در قالب هم قرار دهید تا زیباتر شود.
وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را برگردانید و سرخ کنید. در پایان هم با سبزیجات و گوجه فرنگی سرو آن را سرو کنید.
12jav.net